Numeru lokalu nie podam. Przepraszam.
Sklep ten mieści się na rogu Słowackiego i Reymonta. Wejście po niewysokich schodach w pobliżu coś mówiące o sklepie motoryzacyjnym.
Ciekawostka dotycząca mojego zakupu to fakt, że butelkę te kupiłem "spod lady". Szef sklepu przyniósł z samochodu ostatnią butelkę z obietnicą, że jutro będzie już w "normalnej" sprzedaży.
Zapłaciłem 2,40 zł
W trakcie aktualizacji: Moje receptury (na razie brak casu)
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika huanghua
Numeru lokalu nie podam. Przepraszam.
Sklep ten mieści się na rogu Słowackiego i Reymonta. Wejście po niewysokich schodach w pobliżu coś mówiące o sklepie motoryzacyjnym.
Ciekawostka dotycząca mojego zakupu to fakt, że butelkę te kupiłem "spod lady". Szef sklepu przyniósł z samochodu ostatnią butelkę z obietnicą, że jutro będzie już w "normalnej" sprzedaży.
Zapłaciłem 2,40 zł
W takim razie miałeś szczęście, byłem przed chwilą w tym sklepie (Słowackiego 52) i pytam się pana o barkasa a on zrobił wielkie oczy i powiedział "Barkasa? nie, takiego piwa nie mieliśmy"
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika piotrrat
W takim razie miałeś szczęście, byłem przed chwilą w tym sklepie (Słowackiego 52) i pytam się pana o barkasa a on zrobił wielkie oczy i powiedział "Barkasa? nie, takiego piwa nie mieliśmy"
No to mi się głupio zrobiło
Jasno Pan Właściciel powiedział mi, że "jutro ma już być". Piwo z bagażnika miało być na spróbowanie przed oficjalną premierą.
Dziwne to
W trakcie aktualizacji: Moje receptury (na razie brak casu)
Cześć,
mam taki niecny plan odwiedzin wszystkich browarów restauracyjnych w Polsce, tylko problem stanowi ustalenie ich kompletnej listy. Już myślałem, że mi się to udało i takich miejsc jest 109, ale w zeszły weekend byłem w Giżycku i okazało się, że tam również jest minibrowar...
Takiego lokalu w 3mieście mi najbardziej brakowało. Gdy trójmiejskie kufloteki znikają w zastraszającym tempie, tutaj w w gdańskim Wrzeszczu nastąpiło niecodzienne zjawisko. Otóż, od roku, działa przy dobrze zaopatrzonym sklepie z produktami ukraińskimi, klasyczna kufloteka, w której m.in....
Nie jestem pewien nazwy sklepu, ale każdy trafi.
Mały sklepik, wielkości dwóch-trzech kiosków Ruchu, w budynku przy samej drodze.
W środku wybór piwa z Browaru w Cieniu, Browaru Nadwarciańskiego i Browaru Opolskiego.
Festiwal Alkoholi HEVELKA - piwa rzemieślnicze, kraftowe destylaty, cydry i miody pitne, wino, foodtrucki oraz liczne atrakcje, takie jak koncerty muzyki klasycznej i jazzowej, Strefa Gier Planszowych, prelekcje i degustacje.
W Zielonej Górze przy ulicy Zacisze 20 znajduje się sklep "Jasne i Ciemne", który specjalizuje się w sprzedaży lanego piwa z beczki do butelki PET. W asortymencie sklepu dostępne są różnorodne rodzaje piw, w tym czeskie, niemieckie i polskie. Oprócz piw, klientów przyciągają również...
Comment