Nazwe sklepu mogłem pomylić za co z góry przepraszam. Sklep położony obok Tiger Pubu. W asortymencie kilkanaście piw zagranicznych np. Zlatopramen, San Miguel, Franziskanery i Tuchery. A z polskich to co wszedzie i piwa z Grudziądza. Jest Rotmistrz Pils, Premium, Mocny i Gotyckie Krzepkie. Gotyckiego czasem nie ma (szybko schodzi).
Gdańsk, Rajska 4E/D, Sklep Spożywczo-Monopolowy
Collapse
X
-
Ceny piw z Grudziądza są miłe dla portfela. Pils - 1,10zł, Premium - 1,20 a Gotyckie za 2zł. Niestety podejście do sprzedaży piw nie koncernowych niektórych sklepikarzy jest denerwujący. Butelki Gotyckiego były tak zakurzone że wyglądały jakby ktoś się na nie porzygał... A jak wiadomo u nas patrzy się na opakowanie a nie na zawartość butelki. Nawet jak butelki takie brudne przyjechały z hurtowni to chyba jest to w interesie sklepu żeby je trochę przeczyścić a sprzedaż wzrośnie.
Related Topics
Collapse
-
Choć właściwie powinno być beer shop & pub...
Nic nie jadłem tam, więc może coś przeoczyłem.
Nie wiem od kiedy, ale jak już tu wspominałem lokal się przeniósł i rozszerzył swoją działalność także o wyszynk. Nie tylko zakupione w sklepie butelki, ale także lane piwa - 8...-
Channel: Kraków
2022-06-29, 20:40 -
-
-
-
Nie miałem jeszcze okazji pić piw z Grudziądza, a są tak chwalone. W Poznaniu ich nie uświadczysz, więc stwierdziłem, że w Bydgoszczy, która jest geograficznie bliżej Grudziądza coś powinno się znaleźć. Jako że bywam w Bydzi mniej więcej co 2 tyg. w soboty, byłbym wdzięczny gdyby...
-
Channel: Piwo - Gdzie
-
-
Witam,
Pilnie poszukuje etykiet Browaru Dojlidy - najważniejsze: Magnat/stara etykieta Żubra/Gotyckie.
Ktoś poratuje? Kupię etykietę bądź wysokiej jakości zdjęcie..
Z góry dziękuję!
Pozdrawiam serdecznie-
Channel: Giełda: kupię - sprzedam - zamienię
2018-12-05, 21:03 -
- Loading...
- Koniec listy.
Comment