W Chojnicach polecam również market "Intermarche", gdzie zawsze można kupić piwa z browaru Jabłonowo, Boss Witnica, Belgia, browaru Staropolskiego (Zduńska Wola), Van Poor i piwa z Łotwy. Oba sklepy w centrum miasta.
Chojnice, Strzelecka, Intermarche
Collapse
X
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika istvan73 Wyświetlenie odpowiedziw "Reslerze" duży wybór piw z browaru Amber, czasem z browaru Krajan oraz sporo piwa z Belgii, Francji, Holandii, Niemiec. W Chojnicach polecam również market "Intermarche", gdzie zawsze można kupić piwa z browaru Jabłonowo, Boss Witnica, Belgia, browaru Staropolskiego (Zduńska Wola), Van Poor i piwa z Łotwy. Oba sklepy w centrum miasta.
po drugie: z "Van Poor"-em to lekko przedobrzyłeś pisownię (no, chyba, że chodziło Ci o grę słów - ale Van Pur wcale biedny nie jest) ;
po trzecie: wypełnij swój profil - dobrze jest wiedzieć, z kim ma się do czynienia .Dalekosiężny
Obserwator
Obiektów
Dynamicznie
Epatujących
Ciekawymi
Koncepcjami
-
-
Nie doczytałem zasad
Okey, nie doczytałem zasad przed dokonaniem wpisu, ale już po wpisie nie wiedziałem czy mogę go zmienić, a jeśli tak to jak. Widzę jednak, że ktoś naprawił mój błąd. Market 'Intermache" w Chojnicach znajduje się przy ulicy Strzeleckiej, blisko budynku sądu. I oczywiście Van Pur, mój błąd.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika istvan73 Wyświetlenie odpowiedziOkey, nie doczytałem zasad przed dokonaniem wpisu, ale już po wpisie nie wiedziałem czy mogę go zmienić, a jeśli tak to jak. Widzę jednak, że ktoś naprawił mój błąd. Market 'Intermache" w Chojnicach znajduje się przy ulicy Strzeleckiej, blisko budynku sądu. I oczywiście Van Pur, mój błąd.
Niestety potem nie możesz zmienić tytułu, ale możesz wysłać odpowiednie zgłoszenie do mnie, albo na PW, albo za pomocą tego trójkąta z wykrzyknikiem znajdującego się przy poście.Życie jest jak skrzynka piw rzemieślniczych - nigdy nie wiesz na co trafisz!
Piwo domowe -
Centrum Piwowarstwa - sklep dla piwowarów domowych
Reklama w BROWARZE
PIWO GDZIE - STREFA Z ZASADAMI :D
Comment
-
Comment