Byłem w piątek w Browarku. Pojawiły się Smoki z Fortuny, nadal jest sporo Grudziądza a także pojawiły się produkty rozlewni Jako z Kokanina. Jest Mocne Polskie za 2,2 zł bączek, był Hubert Pils, za 1,9 zł (ale chyba kupiłem ostatnie 2, choć może mają schowane). Jest jeszcze kilka nowości, ale już nie pamiętam.
Gdynia, Nowowiczlińska 35, sklep Browarek [zamknięte]
Collapse
X
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Samoglow Wyświetlenie odpowiedziOj coś słabe zainteresowanie moimi opowieściami o piwach w Browarku... a tymczasem jest Łomża Wyborowa i Mocna w bączkach 0,33l po 2,2 i 2,4 zł
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika abernacka Wyświetlenie odpowiedziW "Stokrotkach" Łomża w bączkach także jest a korzystniejszą cenę.Życie jest jak skrzynka piw rzemieślniczych - nigdy nie wiesz na co trafisz!
Piwo domowe -
Centrum Piwowarstwa - sklep dla piwowarów domowych
Reklama w BROWARZE
PIWO GDZIE - STREFA Z ZASADAMI :D
Comment
-
-
Zweryfikowałem obecność Ciechana na dzień dzisiejszy. Poza Wybornym Niepasteryzowanym pozostałe są obecne (w tym Mocne, Miodowe i Pszeniczne w nowych etykietach). Podobno jutro jest możliwa nowa dostawa Ciechana (informacje od sprzedawczyni)
Comment
-
-
-
Zaszedłem po Ciechana więc za bardzo sie nie rozglądałem za innymi piwami ale z tych stojących "na widoku" to widziałem kilka piw z Czarnkowa (m.in. Noteckie, Walońskie), Namysłowa i Krajana. Poza tym obecne Gościszewo,Amber,Kormoran (Mazur) i Łomża. Ale szczegółów nie podam bo nie rozglądałem się za bardzo.
Comment
-
-
Witam!
Aż musiałem się zarejestrować z wrażenia. Niedawno przypadkiem odkryłem 'browarek' i jestem już stałym klientem. Wcześniej piłem nieświadom tylko piwa z wielkich kampanii plus zywe amberu, które to kupuje od dawna i się nim ciesze. Teraz jestem po prostu wniebowzięty. Mam w lodówce zawsze kilka rodzajów piw i ciągle poznaje nowe. Ceny może nie są najniższe, ale piwa fantastyczne! Niepasteryzowane są moim liderem i staram się kupować z każdego po trochu - ze sztumu, ciechana, mazur-y, oczywiście czarnkowa noteckie, izerskie..
Paru kolejnych klientów juz nagoniłem - modlę się tylko, żeby sklep przetrwał, bo się już uzależniłem
I tymi słowy kończę, popijając Noteckie prosto z Browarka!
PS. Jestem minimum raz w tygodniu, mogę dawać cynk o zaopatrzeniu
Comment
-
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika abernacka Wyświetlenie odpowiedziJakie piwo mają ze Sztumu? Bardzo mnie to intrygujeW trakcie aktualizacji: Moje receptury (na razie brak casu)
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika huanghua Wyświetlenie odpowiedziMoże Gościszewo to już dzielnica Sztumu?Last edited by Pendragon; 2009-01-29, 11:44.
moje piwne mapy // Piwny Informator (facebook) // Browarek Camelot
Lepiej siedzieć w gospodzie nad piwem i rozmyślać o kościele, niż siedzieć w kościele myśląc o gospodzie
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika vexx Wyświetlenie odpowiedziPrawdopodobnie chodzi o browar w Gościszewie, chociaż na etykiecie pisało Sztum.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika abernacka Wyświetlenie odpowiedziCo to znaczy prawdopodobnie? Piwo "no name" czy co?
Comment
-
Comment