Ten temat dotyczy jedynie zlikwidowanego sklepu, o innych proszę pisać w dedykowanych tematach, a jeśli ich nie ma to je stworzyć.
Gdynia, Nowowiczlińska 35, sklep Browarek [zamknięte]
Collapse
X
-
Życie jest jak skrzynka piw rzemieślniczych - nigdy nie wiesz na co trafisz!
Piwo domowe -
Centrum Piwowarstwa - sklep dla piwowarów domowych
Reklama w BROWARZE
PIWO GDZIE - STREFA Z ZASADAMI :D
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika slavi77 Wyświetlenie odpowiedziSklep został zlikwidowany.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Samoglow Wyświetlenie odpowiedziNo coś podobnego. To czym tłumaczyć można zamknięcie czasowe obydwu placówek?Mniej książków więcej piwa
Comment
-
-
Może właściciele chcieli sobie zrobić wolne, odpocząć, gdzieś wyjechać?
moje piwne mapy // Piwny Informator (facebook) // Browarek Camelot
Lepiej siedzieć w gospodzie nad piwem i rozmyślać o kościele, niż siedzieć w kościele myśląc o gospodzie
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Piwiarnia9A Wyświetlenie odpowiedziTo już historia
Nowa się pisze szczegóły wkrótce
Czekam na zgodę admina na zamieszczenie szczegółów
pozdrawiam
Lepiej siedzieć w gospodzie nad piwem i rozmyślać o kościele, niż siedzieć w kościele myśląc o gospodzie
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Pendragon Wyświetlenie odpowiedziJeżeli obiecujesz, że opłacisz za reklamę, to możesz kredytowo jużŻycie jest jak skrzynka piw rzemieślniczych - nigdy nie wiesz na co trafisz!
Piwo domowe -
Centrum Piwowarstwa - sklep dla piwowarów domowych
Reklama w BROWARZE
PIWO GDZIE - STREFA Z ZASADAMI :D
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Maggyk Wyświetlenie odpowiedziPendragon nie przeginaj.
Tak rozumiem słowa "Czekam na zgodę admina".
Ale spoko nie mój biznes. Wlazłem między wódkę a zakąskęLast edited by Pendragon; 2010-06-15, 21:01.
Comment
-
-
Gdynia, ul. Nowowiczlińska 35
Mam ogólne dane, którymi się dzielę, iż w tym samym miejscu funkcjonuje sklepik - stoisko z regionalnymi piwami. Na razie brak bliższych danych - będę takowe posiadał za ok. 2 tygodnie.
...chyba, ze Ktoś z Trójmiasta dokona wcześniej rozpoznania."Ruszaj się Bruno, idziemy na piwo;
Niechybnie brakuje tam nas!
Od stania w miejscu niejeden już zginął,
Niejeden już zginął kwiat!"
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika podswierkiem Wyświetlenie odpowiedziMam ogólne dane, którymi się dzielę, iż w tym samym miejscu funkcjonuje sklepik - stoisko z regionalnymi piwami. Na razie brak bliższych danych - będę takowe posiadał za ok. 2 tygodnie.
...chyba, ze Ktoś z Trójmiasta dokona wcześniej rozpoznania.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika abernacka Wyświetlenie odpowiedziWszystko pięknie, ale ten sklepik o którym wspominasz działa w Tesco ale na Kcyńskiej."Ruszaj się Bruno, idziemy na piwo;
Niechybnie brakuje tam nas!
Od stania w miejscu niejeden już zginął,
Niejeden już zginął kwiat!"
Comment
-
Comment