Pojawiło się Lubuskie z BOSS-a w dużych ilościach. Cena 2,19 zł Ponadto Noteckie Eire i Noteckie Niepasteryzowane w cenie 1,99 zł. Z Krajana obecne tylko Irlandzkie Mocne (4,99zł).
Pojawiło się Lubuskie z BOSS-a w dużych ilościach.
Ja tych Lubuskich nigdzie nie mogłem dojrzeć. Gdzie one stoją? Przy wejściu są Czarnkowy a w dziale piwnym nic nie znalazłem. Albo wykupili (ale piszesz, że były w dużych ilościach) albo następnym razem muszę wziąć brylki.
Pojawił się Koreb: żywe i miodowe. Żywe przeterminowane prawie miesiąc kupiłem w ciemno bo nie widziałem tam nigdy tego piwa więc sądziłem że świeże, dopiero jak eksplodowało i pieniło przez kwadrans to sprawdziłem datę, poza tym nie stało w chłodni. Lubuskie dostają już z nową etykietą, ale jakieś śmieszne ilości bo na półce miejsca na 5-6szt które jak wykupię, to nikt nie dokłada z magazynu przez kilka dni
Spróbuj polubić samego siebie, docenisz jakie to szczęście, że kilka osób też cię lubi...
Dajcie spokój. Te ceny to są chyba z kosmosu, a w sumie nic nadzwyczajnego to to nie jest. Zdecydowanie wolę Miodowego Ciechana albo Fortunę a kosztują znacznie mniej.
Żywe z Koreba może ceny swojej warte nie jest, ale to bardzo dobre i ciekawe piwo. Znam jednak tańsze i lepsze, zaopatrzone w lodówki i chłodnię, miejsce
Ostatnia zmiana dokonana przez Pendragon; 2009-06-19, 09:53.
Dzis w ofercie m.in. Lubuskie, Srebrny Smok (2,19zł), Czarne i Czarne Miodowe (po 2,99zł, butelka bezwrotna) plus Koreb Miodowy, Noteckie pasteryzowane i coś z Krajana.
Takiego lokalu w 3mieście mi najbardziej brakowało. Gdy trójmiejskie kufloteki znikają w zastraszającym tempie, tutaj w w gdańskim Wrzeszczu nastąpiło niecodzienne zjawisko. Otóż, od roku, działa przy dobrze zaopatrzonym sklepie z produktami ukraińskimi, klasyczna kufloteka, w której m.in....
Cześć,
mam taki niecny plan odwiedzin wszystkich browarów restauracyjnych w Polsce, tylko problem stanowi ustalenie ich kompletnej listy. Już myślałem, że mi się to udało i takich miejsc jest 109, ale w zeszły weekend byłem w Giżycku i okazało się, że tam również jest minibrowar...
Festiwal Alkoholi HEVELKA - piwa rzemieślnicze, kraftowe destylaty, cydry i miody pitne, wino, foodtrucki oraz liczne atrakcje, takie jak koncerty muzyki klasycznej i jazzowej, Strefa Gier Planszowych, prelekcje i degustacje.
Comment