Już 8 listopada otwarty zostanie sklep sieci "Piotr i Paweł" przy al.Grunwaldzkiej (vis-a-vi Hali Oliwii). Miejmy nadzieję, że będzie tak samo ciekawy wybór piw jak w pozostałych sklepach tej sieci.
Ps. Oby było Noteckie
Dyrektor już pewnie drży z rozpaczy Na pocieszenie (zalezy kogo) powiem, że w Tczewie Czarnkowa nie ma. Przynajmniej nie było go tam podczas mojej jedynej wizyty pod koniec wiosny. Nie było go też w lutym w Zielonej Górze, więc obecnosć w PiP jest chyba tylko lokalna - wielkopolska, podobnie jak w zachodniopomorskich Żabkach
Ostatnia zmiana dokonana przez Pendragon; 2008-10-23, 17:23.
Wkrótce wybieram sie do sklepu "nie dla idotów", który usytuowany jest nieopodal. Na pewno nie omieszkam wstąpić. Mam nadzieję, że znajdę tam jakieś nowe piwa z nowymi kapslami które wzbogacą moją kolekcję.
Są: etykiety, butelki (bączki) z zawartością, otwieracze, zapalniczki z otwieraczem, wafle, i szklanki 0.3.
(to wszystko w promocji do 27? a może tylko 21? listopada)
a po za tym raczej kiepsko
trochę zagraniczników nic szczególnego w wyborze bądź cenie,
z 'naszych'
Amber: Kożlak i Grand po 3.99 i Żywe (pewnie za tyle samo ale nie było widać ceny),
Krajan: Irlandzkie, Czerwone, Porter, Miodowe w cenach 4.29,4.49 (nie zapamiętałem, co po ile).
No i z innej beczki niezły wybór miodów w tym rzadko spotykany czwórniak (9.99/0.75).
Ostatnia zmiana dokonana przez ptc; 2008-11-21, 11:39.
Dziś również zaopatrzyłem się w Noteckie i Eire. Tych gratisów również nie wychwyciłem. Czy to było tylko chwilowe, czy może ktoś się orientuje, czy jeszcze będę te "suweniry"? A Eire z tej warki jest pyszne! No i trzeba jeszcze dodać, że występują one w PiP w brązowych etykietach!
Niby te Noteckie i Eire jest w promocji-czyli po 1.89 do 15 grudnia, tak było napisane pod ceną. A co do smaku to bywały lepsze warki jednego i drugiego-niespecjalne jakieś takie tym razem.
Wszystkich zaniepokojonych informuję, że znów po chwilowej przerwie jest Eire i znów wyśmienite! Zabawne, ale udało mi się kupić 4 szt. Noteckiego i 2 szt. Eire w Steine 1! Niestety cena już 1,99 zł. Swoją drogą ciekawe, że jak paliwo szło w górę, to rzecz jasna i żywność też, natomiast jak paliwo szaleńczo spadło, to żywność pozostała bez zmian albo drożeje nadal. (to tak na marginesie )
Comment