Pojawiło się Lubuskie z BOSS-a w dużych ilościach. Cena 2,19 zł Ponadto Noteckie Eire i Noteckie Niepasteryzowane w cenie 1,99 zł. Z Krajana obecne tylko Irlandzkie Mocne (4,99zł).
Gdańsk, Aleja Grunwaldzka 471, Piotr i Paweł
Collapse
X
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika lmd Wyświetlenie odpowiedziPojawiło się Lubuskie z BOSS-a w dużych ilościach.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika jablon Wyświetlenie odpowiedzi(...)albo następnym razem muszę wziąć brylki.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika abernacka Wyświetlenie odpowiedziChyba nie musisz, byłem trzy dni temu, Lubuskiego już nie mieli. Nawet sprawdzili na magazynie.
Comment
-
-
Pojawił się Koreb: żywe i miodowe. Żywe przeterminowane prawie miesiąc kupiłem w ciemno bo nie widziałem tam nigdy tego piwa więc sądziłem że świeże, dopiero jak eksplodowało i pieniło przez kwadrans to sprawdziłem datę, poza tym nie stało w chłodni. Lubuskie dostają już z nową etykietą, ale jakieś śmieszne ilości bo na półce miejsca na 5-6szt które jak wykupię, to nikt nie dokłada z magazynu przez kilka dniSpróbuj polubić samego siebie, docenisz jakie to szczęście, że kilka osób też cię lubi...
Comment
-
-
Żywe z Koreba może ceny swojej warte nie jest, ale to bardzo dobre i ciekawe piwo. Znam jednak tańsze i lepsze, zaopatrzone w lodówki i chłodnię, miejsceLast edited by Pendragon; 2009-06-19, 09:53.
moje piwne mapy // Piwny Informator (facebook) // Browarek Camelot
Lepiej siedzieć w gospodzie nad piwem i rozmyślać o kościele, niż siedzieć w kościele myśląc o gospodzie
Comment
-
-
Dzis w ofercie m.in. Lubuskie, Srebrny Smok (2,19zł), Czarne i Czarne Miodowe (po 2,99zł, butelka bezwrotna) plus Koreb Miodowy, Noteckie pasteryzowane i coś z Krajana.
Comment
-
Comment