To tylko propozycja dla właściciela tytułowego sklepu jakie piwa są w kręgu zainteresowań jego (także jeszcze potencjalnych) klientów.
Gdańsk, Płocka 3 (Ujeścisko), Anol
Collapse
X
-
moje piwne mapy // Piwny Informator (facebook) // Browarek Camelot
Lepiej siedzieć w gospodzie nad piwem i rozmyślać o kościele, niż siedzieć w kościele myśląc o gospodzie
-
-
oferta
witam
panowie i reszta piwoszy , jesli chodzi o informacje dotyczace asortymentu, to na dzień dzisiejszy ogranicza nas tylko brak wiedzy jak dane piwko ściągnąć , no i czasami niechęć ze strony browarów do współpracy bezpośrednio ze sklepem,
ale wszelkie info i sugestie mile widziane , kontakty , tel, teź
tak czy inaczej zapraszamy ,
fortuna juź jest, staropolski zgodnie z obietnicami powinien byc jutro, ciechan w czwartek,
a w czwartek lub piątek lublin część asortymentu, łomza, i piast
Comment
-
-
info
witam
rzeczywiscie mamy gościszewo (super niefiltr, jestem wlasnie po)
staropolskie sie opóznia , ma byc dopiero w piatek, ale bedzie (wedlug zapewnien) jeszcze w cenie bez podwyszki,
jesli ktos jeszcze nie wie to od 1 marca podwyszki we wszystkich browarach
w czwartek ma byc
ciechan
lubin (zobaczymy co)
łomża jw
może piast
a w piątek czarnków
pozdro
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika anol Wyświetlenie odpowiedzijeszcze w cenie bez podwyszki,
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika anol Wyświetlenie odpowiedzilubin (zobaczymy co)Poszukuję
Comment
-
-
foto
witam,
czrnków niestety najszybciej we wtorek,
a na staropolski cały czas czekamy , moze dzisiaj bedzie
załączam kilka zdjęć sklepu,
chetnych zapraszamy do przyłączenia się do nas
Comment
-
-
A jak wygląda kwestia zwrotu i wymiany butelek? Są jakieś ograniczenia? Trzeba bawić się w odklejanie etykiet?
Lepiej siedzieć w gospodzie nad piwem i rozmyślać o kościele, niż siedzieć w kościele myśląc o gospodzie
Comment
-
-
W tym sęk, że etykieta nie ma nic do rzeczy. Liczy się rodzaj butelki i jeśli sklep ma dany rodzaj butelki, to musi przyjąć taką z jakąkolwiek etykietą. Dotyczy to sklepów o powierzchni bodajże powyżej 40 m/2. Oczywiście polska rzeczywistość wygląda zupełnie inaczej... Już nie chodzi nawet o zasypywanie sklepu 2 kontenerami butelek, tylko o zwykłą wymianę plus minus 5 sztuk.
No i nadal nie wiem czy mam zabrać ze sobą czyste butelki (sztuk 10), czy nie ryzykować...
Comment
-
-
ceny dosc wygorowane: zagranice da sie taniej w marketach nabyc.
no chyba ze to juz wersja po podwyzce akcyzowej.
Comment
-
Comment