Sklep chyba stracił impet albo nie może sprzedać starych zapasów
Gdańsk, Płocka 3 (Ujeścisko), Anol
Collapse
X
-
re
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika tomek35 Wyświetlenie odpowiedziSklep chyba stracił impet albo nie może sprzedać starych zapasów
mamy pękać ze śmiechu?
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika tomek35 Wyświetlenie odpowiedziSklep chyba stracił impet albo nie może sprzedać starych zapasów
Comment
-
-
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika piokl13 Wyświetlenie odpowiedziNaśmiewanie się na tym forum ze sklepu, że być może ma problemy ze sprzedażą piwa z małych browarów, jest żenujące.
Może dodam jeszcze, że tylu porterów w jednym miejscu to chyba nigdy i nigdzie nie widziałem.Last edited by Rycho_128; 2009-03-23, 22:10.Gdański Browar WaRy
Gdański Browar WaRy w BrowarBizie
Piwo z kufla smakuje lepiej :)///Mniej karmelu...
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Okonek Wyświetlenie odpowiedziPrzynajmniej można tam nabyć piwa, które są naprawdę mają SMAK. A tak na marginesie to smakoszom koncernowego piwa warzonego w tempie dwutygodniowym życzę smacznego i polecam jednak spróbować piwa warzonego tradycyjnie
A żeby nie było całkiem nie na temat, to ja też mam propozycję. Czas skończyć wszystkie niesnaski, tym bardziej, że z tego co czytam w sklepie działają już lodówki, które to były głównym przyczynkiem do nieporozumień i zupełnie niepotrzebnych nieprzyjemnych odzywek. Szanujmy się nawzajem
moje piwne mapy // Piwny Informator (facebook) // Browarek Camelot
Lepiej siedzieć w gospodzie nad piwem i rozmyślać o kościele, niż siedzieć w kościele myśląc o gospodzie
Comment
-
-
Ale Zduńskiej Woli wciąż nie ma? Czekam na Acana...
moje piwne mapy // Piwny Informator (facebook) // Browarek Camelot
Lepiej siedzieć w gospodzie nad piwem i rozmyślać o kościele, niż siedzieć w kościele myśląc o gospodzie
Comment
-
-
Byłem dwa dni temu, nadal nie mieli w ofercie Staropolskiego.
Comment
-
-
staropolskie
witam ,
zgadza sie staropolskiego nie ma i nie wiem co sie dzieje, mialo u nas byc 13-14 marca, nie moge złapac dyr. handlowego, ale caly czas próbujemy,
natomiast dzisiaj wiechało troche nowosci
OSTRAWAR PREMIUM
OSTRAWAR BAZAL
TUBORG PILSNER
WARSTEINER PREMIUM VERUM
GAMBRINUS
KOZEL PREMIUM
KOZEL CIEMNY
RADEGAST
PRINUS
PARDAL
TUCHER
PRIMATOR WIESBEER
BEAMISH
PAULANER PREMIUM
PORTER ŁÓDZKI
ZUBER 1,5
KELT CIEMNE
BELFAST
VELVET
AHA W PIATEK BEDZIE KONSTANCIN NIEPASTERYZOWANY Z ETYKIETA WŁASNĄ
"ANOL"
ZAPRASZAMY
Comment
-
-
Byłem dziś w Anolu zachęcony pojawieniem się Portera Łódzkiego. Niestety cena mnie odstraszyła (7,70 za butelkę). Moich ulubionych Złotych Smoków na półkach też nie było. Na szczęście jest tam tak bogata oferta piw, że nigdy nie wychodzę z pustą torbą Zauważyłem, że bardzo dużym powodzeniem cieszą się piwa niepasteryzowane bo lodówka jest szybko opróżniana. Brawa za Konstancina z własną etykietą AnolaPiwo jest dobre, Piwo pic trzeba!!!
Comment
-
-
ceny
witam,
tez ubolewam nad cenami, ale sa one pochodną zakupów,
co nie zmienia wcale tego ze staramy sie znalesc lepsze mozliwosci
nastepna dostawa fortuny powinna byc tansza poniewaz pojedziemy samodzielnie
ps. jak to mówią pierwsze koty za płoty, ale jakby ktos chciał pomóc to mile widziane
Comment
-
Comment