a w jaki sposób można pomóc ?
Gdańsk, Płocka 3 (Ujeścisko), Anol
Collapse
X
-
re
a naprzykład w taki,
jak taniej sciągnąć konstancin, albo porter łódzki
chodzi o to ze nie po wszystko opłaca się jechać samemu, a przez kuriera to ceny wychodzą jak z fortuną, do kaźdej butelki 90 groszy
a wiec szukamy cały czas informacji , kontaktów
pozdroComment
-
Mała prośba: czy mógłbyś się trochę przyłożyć do pisania postów? Chodzi mi o stronę edytorską mianowicie.
Małe litery, brak interpunkcji, polskich liter, niezrozumiałe interlinie itp. Rozumiem, że z pewnością żyjesz w ciągłym biegu, starając się dobrze zaopatrzyć sklep, ale takie niechlujne pisanie wygląda na lekceważenie czytelnika.Comment
-
???
Porter nie zając, tak szybko się nie przeterminuje, gwałtu nie ma.
Comment
-
porter
porter łódzki, przybył samochodem, ale rzeczywiście był to dodatek, ponieważ pojechałem w sumie po piwa czeskie i słowackie, a przy okazji wpadła skrzyneczka portera
myśle źe przy takiej cenie mimo wszystko to wyśmienite piwko znajdzie paru nabywców, zostało juź tylko 18 butelek ( sam wypiłem jedną)
pozdroComment
-
Jeżeli kupiłeś skrzynkę czyli 20 sztuk a masz JESZCZE 18 butelek a na dodatek jedną flaszkę sam wypiłeś , można sądzić, że cena chyba odstrasza a nie zachęca.Comment
-
re
pozdrawiamComment
-
Na etykiecie Konstancina był podany adres internetowy www.plocka3.pl Rozumiem, że strona jest w budowie, gdyż wpisując ten adres strona się nie wyświetla?Piwo jest dobre, Piwo pic trzeba!!!Comment
-
Na etykiecie Konstancina był podany adres internetowy www.plocka3.pl Rozumiem, że strona jest w budowie, gdyż wpisując ten adres strona się nie wyświetla?
pozdrComment
-
Jeśli macie w sprzedaży jeszcze osiem innych porterów (swoją drogą gratuluję, zacny zbiór), a porter z Łodzi kosztuje PLN 7,70, to ile kosztują inne portery?
Mam na myśli to, że dla "niefana" tego piwa każdy inny porter będzie "na oko" bardziej atrakcyjny, a u Was pewnie i "na portfel"...
Plusem jest to, że możecie to piwo trzymać i trzymać (w przyzwoitych warunkach), ale sklep ma sens przy obrocie piwem, a nie tylko jego sezonowaniu...Comment
-
Bez urazy, ale jako tzw. Lodzermensza nurtuje mnie kwestia łódzkiego portera.
Jeśli macie w sprzedaży jeszcze osiem innych porterów (swoją drogą gratuluję, zacny zbiór), a porter z Łodzi kosztuje PLN 7,70, to ile kosztują inne portery?
Mam na myśli to, że dla "niefana" tego piwa każdy inny porter będzie "na oko" bardziej atrakcyjny, a u Was pewnie i "na portfel"...
Plusem jest to, że możecie to piwo trzymać i trzymać (w przyzwoitych warunkach), ale sklep ma sens przy obrocie piwem, a nie tylko jego sezonowaniu...A jeśli chcecie, żeby był w ciągłej sprzedaży, to niestety musicie wysupłać troszkę złociszy i wspomóc kolegę anola. Ja sobie trochę dworuję, ale to niestety wszystko jest prawda.
Comment
-
Gościszewo mam nadzieję- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).Comment