spotkałem dziś sklep z piwem na ujeścisku na płockiej z wyborem jak należy oprócz całej sieczki koncernowej jest kilka polskich browarów. kormoran ,ciechan,nakło ,amber( kazdy w praktycznie pełnej ofercie i masa zagranicznych piw czeskie słowackie , ukraińskie, tak na oko to ponad setka gatunków a podobno ma być wiecej cenki spoko niektóre małe granaty po 1.50 czy nawet 1.30
Gdańsk, Płocka 3 (Ujeścisko), Anol
Collapse
X
-
Bardzo to cieszy, jednak miło by było jakbyś zastosował się do zasad działu tworząc temat.
Temat dostosowano.Last edited by Maggyk; 2009-02-17, 17:57.Życie jest jak skrzynka piw rzemieślniczych - nigdy nie wiesz na co trafisz!
Piwo domowe -
Centrum Piwowarstwa - sklep dla piwowarów domowych
Reklama w BROWARZE
PIWO GDZIE - STREFA Z ZASADAMI :D
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika filip03 Wyświetlenie odpowiedzispotkałem dziś sklep z piwem na ujeścisku na płockiej z wyborem jak należy oprócz całej sieczki koncernowej jest kilka polskich browarów. kormoran ,ciechan,nakło ,amber( kazdy w praktycznie pełnej ofercie i masa zagranicznych piw czeskie słowackie , ukraińskie, tak na oko to ponad setka gatunków a podobno ma być wiecej cenki spoko niektóre małe granaty po 1.50 czy nawet 1.30
Byłem parę dni temu w tym sklepie, z piw były głównie Ambery (w dosyć atrakcyjnej cenie). Właściciel ma w planach sprzedaż piw z małych i średnich browarów. Fajnie, że pojawił się kolejny sklep nastawiony na sprzedaż dobrych piw. Życzymy powodzeniaLast edited by tomek35; 2009-02-17, 18:49.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika skandal Wyświetlenie odpowiedziTo jak w końcu-jest tylko Amber czy reszta z wymienionych też jest cały czas?
Comment
-
-
jest krajan pełna oferta , kormoran tak samo, dużo czeskich i słowackich zlatoprameny jasne ciemne złote bażanty itd.ukraina- obolon, lwowskie truno tu prztoczyć wszystko ,cen też tak na pamięć się nie uczyłem ciechan ma być w piątek i jeszcze na dniach będżie kilka innych browarów jak witnica, fortuna jak jest zapotrzebownie to moge wpaść z kartką i zrobić liste z cenami
Comment
-
-
A wpadnij z kartką
moje piwne mapy // Piwny Informator (facebook) // Browarek Camelot
Lepiej siedzieć w gospodzie nad piwem i rozmyślać o kościele, niż siedzieć w kościele myśląc o gospodzie
Comment
-
-
Fajno, w końcu blisko po dobre piwo. A może właściciel sklepu, wzorem dyrektora, informowałby w tym wątku na bieżąco, co ma i za ile? Może ktoś robiąc piwne zakupy zasugerowałby coś takiego - ja jak tam będę (a prędzej czy później trafię), spróbuję pogadać. Zresztą znam ten sklep, Ambera od dawna tam można było kupić, ceny wporzo, a teraz, no, no, asortyment nam się zwiększa...Last edited by Rycho_128; 2009-02-19, 15:49.Gdański Browar WaRy
Gdański Browar WaRy w BrowarBizie
Piwo z kufla smakuje lepiej :)///Mniej karmelu...
Comment
-
-
Ech w mordę
Jak się wyprowadziłem z Ujeściska, to (kłerwa jego i tak dalej) sklep z piwem się zrobił.
Tak nawiasem mówiąc, chłopaki wystartowali już jakieś dwa lata temu. Oprócz masówki nieśmiało pojawiał się tam czasem Amber, a teraz patrzcie no, fiufiu.
Comment
-
-
Kojarzysz Rolek jakąś nazwę tego przybytku?
Do Płockiej to ja mam jakieś z 5 minut pieszo, więc lokalizacja jak najbardziej interesująca.W trakcie aktualizacji: Moje receptury (na razie brak casu)
Comment
-
-
To ten nieduży sklep tak prawie na rogu Płockiej i Łódzkiej, tak na 99 procent. Nie wiem, czy ma nazwę, jak się dowiem, napiszę. Na razie mam jakieś-tam zapasy, więc pewno potrwa jakiś moment, zanim tam trafię. A trafię na pewno, bo mam blisko.Gdański Browar WaRy
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Rolek Wyświetlenie odpowiedziEch w mordę
Jak się wyprowadziłem z Ujeściska, to (kłerwa jego i tak dalej) sklep z piwem się zrobił.Piwochłon
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika skandal Wyświetlenie odpowiedziTo ciekawe-jeden twierdzi że jest inny że nie.Last edited by Rycho_128; 2009-02-20, 11:04.Gdański Browar WaRy
Comment
-
-
to nie jest ten na rogu płockiej i łódzkiej tylko dalej jakieś 100 m od łódzkiej ma szyld tyskiego podświetlany nazywa sie ANOL a kilka lat temu był znany jako TIP no i troche spisałem cen
OBOLON AKSAMITNE 3,40
LWOWSKIE PORTER 3,90
LWOWSKIE PREMIUM 3,20
OKOCIM PREMI BUTEL 3,00
OKOCIM PREM PUSZKA 3,00
HEBAN 5,00
FAUSTUS 5,20
BK MOCNE 0,5 2,40
WARMIAK 3,00
BK JASNY0,3 1,60
BK MOCNE 0,3 1,70
OLSZTYŃSKIE 0,3