Gdańsk, Płocka 3 (Ujeścisko), Anol
Collapse
X
-
-
re
a jak daje jasne sugestie ze nie byłes w piatek to warto zauwazyc bładComment
-
Swoją drogą - ciekawy sposób konwersacji z klientemComment
-
1. Klient ma zawsze rację.
2. Jeśli Klient nie ma racji, patrz punkt 1.Comment
-
re
to ze kogos nie akceptuja w życiu nie znaczy że może się wytwać na kimś innym przez internet bo kupił tam piwo,
ps. teksty typu klient ma ........, były modne w komunieComment
-
Comment
-
re
pomijam źe zapach tych panów nie naleźy do najciekawszych
ps. mam propozycje zeby na forum zajmowac sie tym co dotyczy meritum czyli piwem,
i ponownie odsylam do wczesniejszych moich odpowiedzi dotyczacych temperatury w jakiej trzymamy piwo i gdzie i dlaczego
pozdrComment
-
Zauważ, że moja wypowiedź i ta krótka ocena była w jak najbardziej pozytywnym kontekście. Jeśli na Płockiej ktoś jeszcze sprzedaje Ciechana Wybornego Niepasteryzowanego, Ciechana Miodowego, Łomżę Export i Krajana, to pewnie faktycznie zrobiłem zakupy gdzie indziej. Twoje chamskie odzywki nie przysporzą Ci tu zbyt wielu klientów.
Polecam przyswoić sobie stary cytat Sama Waltona:
"There is only one boss. The customer. And he can fire everybody in the company from the chairman on down, simply by spending his money somewhere else."
Ja z pewnością chamstwa już więcej wspierać nie będę.
Baw się dobrze.W trakcie aktualizacji: Moje receptury (na razie brak casu)Comment
-
Nie powinienem w zasadzie mieszać się w nieswoje zatargi, ale wewnętrzny przymus jest zbyt duży...
Anol, przemyśl sobie jak traktujesz swoich klientów - jednego bluzgasz osobiście a pozostałych zniechęcasz do kolejnych odwiedzin. Moim zdaniem Huagnhua zasługuje na przeprosiny (nie koniecznie publiczne) oraz w ramach tych przeprosin najdroższe piwo w sklepie w prezencie
moje piwne mapy // Piwny Informator (facebook) // Browarek Camelot
Lepiej siedzieć w gospodzie nad piwem i rozmyślać o kościele, niż siedzieć w kościele myśląc o gospodzieComment
-
Proszę o zakończenie przepychanek na temat obsługi, bo zmierzają one w nieciekawym kierunku. Bezpośrednio zaangażowani wyrazili już swoje zdania i na tym poprzestańmy. Jeśli macie sobie jeszcze coś do powiedzenia, albo do wyjaśnienia istnieje coś takiego, jak PW. Każdy kolejny post na ten temat zostanie wyautowany.Życie jest jak skrzynka piw rzemieślniczych - nigdy nie wiesz na co trafisz!
Piwo domowe -
Centrum Piwowarstwa - sklep dla piwowarów domowych
Reklama w BROWARZE
PIWO GDZIE - STREFA Z ZASADAMI :DComment
-
re
Proszę o zakończenie przepychanek na temat obsługi, bo zmierzają one w nieciekawym kierunku. Bezpośrednio zaangażowani wyrazili już swoje zdania i na tym poprzestańmy. Jeśli macie sobie jeszcze coś do powiedzenia, albo do wyjaśnienia istnieje coś takiego, jak PW. Każdy kolejny post na ten temat zostanie wyautowany.
własciciela sklepu publicznie najłatwiej obraźać i wyzywać od chamów, bo przeciesz ma sklep i to wiadomo gdzie, a pan który moze przyjsc w kapciach i obrazac bez powodu to niewaidomo kim jest ,
proponuje wszystkim zeby przeczytali z uwaga moja odpowiedz dotyczaca piatku, w ktorej zasugerowalem panu ze chyba nie był w piatek bo ja nie jestem paniami w liczbie mnogiej , a tak pozatym to zatrudniamy z bratem tylko jadną ekspedientke,
ale wrazliwiec w kapciach ( anonimowy oczywiscie ) musiał pokazac jaki jest mocny przez internet
ja nikogo nie obraziłem, wrecz przeciwnie
pozdrawiamComment
-
Moja wypowiedź dotyczyła obydwu stron. Także proszę już an ten temat nie dyskutować, a powstałe nieporozumienia przenieść na grunt PW.
Kopyrr ja o coś prosiłam dwa posty temu i teraz! Post usunięto i tak będzie, jeśli pociągniecie temat.Ostatnia zmiana dokonana przez Maggyk; 2009-03-12, 12:25.Życie jest jak skrzynka piw rzemieślniczych - nigdy nie wiesz na co trafisz!
Piwo domowe -
Centrum Piwowarstwa - sklep dla piwowarów domowych
Reklama w BROWARZE
PIWO GDZIE - STREFA Z ZASADAMI :DComment