gościszewo . na bank, byłem wczoraj i rozmawialiśmy o tym
Gdańsk, Płocka 3 (Ujeścisko), Anol
Collapse
X
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika anol Wyświetlenie odpowiedzitak w budowie, ale juz za momencik bedzie dzialac
pozdr
Comment
-
-
Pytanie powracające jak bumerang. Kiedy pojawią się piwa z browaru w Zduńskiej Woli? Tylko szczerze, bo nie wiem czy mam jechać do Zduńskiej Woli czy na Ujeścisko.
Ps. Izerskie to po prostu Noteckie tylko z inna etykietą.Last edited by abernacka; 2009-04-23, 08:48.
Comment
-
-
abernacka pytał o Zduńską Wolę, ja też (osobiście), ale na razie nie będzie. Za to chyba już jutro, a może i dziś wieczorem mają się pojawić różne propozycje z... Zodiaka. Jeżeli chodzi o niepastery to całkiem duży wybór (dwa Ciechany, Naturalne z Gościszewa w dwóch odsłonach, Rycerz, Lubuskie, Warmiak, Świeże - Mazur(y), Czarnków, Żywe z Ambera... ) Porterów też cała masa. I jak twierdzi właściciel, coraz więcej niepasteryzowanych piw się sprzedaje. Oj, długo by pisać, co tam jest, a czego nie ma... No, kryptoreklamę koledze anolowi zrobiłemGdański Browar WaRy
Gdański Browar WaRy w BrowarBizie
Piwo z kufla smakuje lepiej :)///Mniej karmelu...
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Rycho_128 Wyświetlenie odpowiedziZa to chyba już jutro, a może i dziś wieczorem mają się pojawić różne propozycje z... Zodiaka.
moje piwne mapy // Piwny Informator (facebook) // Browarek Camelot
Lepiej siedzieć w gospodzie nad piwem i rozmyślać o kościele, niż siedzieć w kościele myśląc o gospodzie
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Pendragon Wyświetlenie odpowiedziA po wiela te Zodiaki bedą zapytał, a? Na razie mam spory zapas w piwnicy, ale za jakieś 2 miesiące przyjdzie czas, by się zaopatrzyć w kolejne kłodawskie specjały.Gdański Browar WaRy
Gdański Browar WaRy w BrowarBizie
Piwo z kufla smakuje lepiej :)///Mniej karmelu...
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Rycho_128 Wyświetlenie odpowiedziDokładnie nie wiadomo jeszcze, ale skóry nie zedrą.
Lepiej siedzieć w gospodzie nad piwem i rozmyślać o kościele, niż siedzieć w kościele myśląc o gospodzie
Comment
-
-
Dziś wieczorem były już piwa z Zodiaka. Cena coś koło 3 złotych więc tragedii nie ma. Mnie najbardziej ucieszyła cena Złotego Smoka - 2,90!!! Ostatnio kosztował 4,20 więc cena znacznie spadła. Podobno byłem pierwszym klientem, który kupował go w nowej cenie Izerskie kosztowało 2,30 więc ceny naprawdę w Anolu robią się bardzo konkurencyjne, a podobno to nie koniec obniżek bo właściciele sami transportują piwa. Coś czuje, że będę tam częściej zaglądałPiwo jest dobre, Piwo pic trzeba!!!
Comment
-
-
lew pils 1,70
lew classic 1,80
zodiak 2,40
relax 2,20
twoje mocne niepaster.2,00
mocne zodiak duże 2,50 małe 1,9
jak dla mnie ceny zodiaka rewelacja to tak jakby płacić za żubra, z czarnkowa doszło izerskie, walońskie i przede wszystkim niepasteryzowane w granacie 0,33 ceny coś ok 2,30
fortuna potaniała z 4,20 na 2,90 czyli też jest to już cena atrakcyjna biorąc pod uwage ,że trzeba to przywieżć samemu,no i znowu krypto reklama
Comment
-
-
Fakt, ceny Zodiaka są bardzo dobre, tylko o jakieś 60 gr większe niż w przybrowarnianej piekarni.
Comment
-
-
zodiak
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Pendragon Wyświetlenie odpowiedziFakt, ceny Zodiaka są bardzo dobre, tylko o jakieś 60 gr większe niż w przybrowarnianej piekarni.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika anol Wyświetlenie odpowiedzipani wspominala o tobie
Comment
-
-
re
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Pendragon Wyświetlenie odpowiedziKtórej pani zapadłem w pamięć?
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika anol Wyświetlenie odpowiedzipani wspominala o tobie
Comment
-
Comment