Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika abernacka
Wyświetlenie odpowiedzi
Gdańsk, Płocka 3 (Ujeścisko), Anol
Collapse
X
-
Last edited by Rycho_128; 2009-04-26, 20:42.Gdański Browar WaRy
Gdański Browar WaRy w BrowarBizie
Piwo z kufla smakuje lepiej :)///Mniej karmelu...
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Rycho_128 Wyświetlenie odpowiedziNie tylko, bo ja też. Ale teraz na Płocką będzie zdecydowanie bliżejLast edited by tomek35; 2009-04-26, 20:51.
Comment
-
-
Moja ( i kolegów ) wizyte mogła zapamiętać po tym, jak p. Kacprzak kazał jej wycierać z kurzu wszystkie butelki na magazynie. Albo po tym, że z okazji 8 marca wyprosiłem dla niej amnestię - nie wiem czy zaskutkowałoLast edited by Pendragon; 2009-04-26, 20:51.
moje piwne mapy // Piwny Informator (facebook) // Browarek Camelot
Lepiej siedzieć w gospodzie nad piwem i rozmyślać o kościele, niż siedzieć w kościele myśląc o gospodzie
Comment
-
-
Ja byłem 3 razy (w ciągu 9 miesięcy) ale starszą panią, jeśli myślimy o tej samej, widziałem tylko raz.
moje piwne mapy // Piwny Informator (facebook) // Browarek Camelot
Lepiej siedzieć w gospodzie nad piwem i rozmyślać o kościele, niż siedzieć w kościele myśląc o gospodzie
Comment
-
-
Z takich ciekawostek, można w Anolu nabyc Hanzę z Ambera. Ja już myślałem, że zaprzestali warzenia. Chyba nigdzie indziej nie ma. Niezłe lekkie piwko na lato. I tanie. Co ponadto, to dokładnie opisane w postach powyżej...Gdański Browar WaRy
Comment
-
-
Będzie Konstancin
Już jutro wieczorem (godz. 19-20) zapowiada się dostawa z Konstancina. Ma być WSZYSTKO oprócz Zdrojowego np., bo akurat nie ma w browarze. Rozmawiałem godzinę temu z anolem, więc wiadomość z pierwszej ręki. No i na dniach (ale bez konkretnej daty) w końcu Staropolski. Tak na gorąco to na tyle. Jeżeli chodzi o inne piwa, to jak zwykle jest w czym wybierać. Acha, zapowiada się jakaś promocja czeskich piw, taką info przynajmniej uzyskałem...Last edited by Rycho_128; 2009-05-19, 10:03.Gdański Browar WaRy
Comment
-
-
konstancin
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Rycho_128 Wyświetlenie odpowiedziJuż jutro wieczorem (godz. 19-20) zapowiada się dostawa z Konstancina. Ma być WSZYSTKO oprócz Zdrojowego np., bo akurat nie ma w browarze. Rozmawiałem godzinę temu z anolem, więc wiadomość z pierwszej ręki. No i na dniach (ale bez konkretnej daty) w końcu Staropolski. Tak na gorąco to na tyle. Jeżeli chodzi o inne piwa, to jak zwykle jest w czym wybierać. Acha, zapowiada się jakaś promocja czeskich piw, taką info przynajmniej uzyskałem...
Comment
-
-
kolega anol bierze udział w ciekawym konkursie w radiowej trójce http://www.polskieradio.pl/trojka/wielkiwyscig/ i w tejże trójce mówił o piwie
Comment
-
-
Staropolski
W środę 27 maja, zapewne znając życie - wieczorem, ma dojechać Staropolski. Teraz podobno już na 100 procent. Nu, pażywiom, uwidim.Gdański Browar WaRy
Comment
-
-
klątwa
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Rycho_128 Wyświetlenie odpowiedziW środę 27 maja, zapewne znając życie - wieczorem, ma dojechać Staropolski. Teraz podobno już na 100 procent. Nu, pażywiom, uwidim.
nie pojechałem , córka zachorowała i musiałem zostać w domu z dzieckiem,
niezmiernie mi przykro
pozdrawiam
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika filip03 Wyświetlenie odpowiedzikolega anol bierze udział w ciekawym konkursie w radiowej trójce http://www.polskieradio.pl/trojka/wielkiwyscig/ i w tejże trójce mówił o piwie
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika jablon Wyświetlenie odpowiedziZdaje się, że anol właśnie błądzi po bezdrożach Finlandii Ale tak łapać stopa bez koleżanki pod ręką - ciężka sprawa
...kurczę, chyba podpadnę feministkom...
Comment
-
Comment