Gdynia, Kartuska 12, Monopol

Collapse
X

• Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • abernacka
    Generał Wszelkich Fermentacji
    🥛🥛🥛🥛
    • 2003.12
    • 10869

Gdynia, Kartuska 12, Monopol

Ot zwykły monopol jakich w całym kraju jest wiele ale z małym wyjątkiem. Dość szeroki wybór Namysłowa w butelkach (1,4zł-1,7zł za 0,5l) jak i puszkach. Zamkowe, Rycerskie, Kozackei i chyba z 4 rodzaje piw smakowych z Plumem na czele.
    Piwna turystyka według abernackiego

Related Topics

Collapse

• AaLeX
    Głubczyce, Rycerskie jasne pełne
    AaLeX
    Piwo do nabycia w sieci Dino. Alkohol 5,6%, innych danych brak. Cena 2,80zł za puszkę. Kolor ciemne złoto, klarowny. Piana obfita, jak zawsze w Głubczycach. Zapach dziwny, metaliczno-słodowy. Smak, no cóż, bardzo specyficzny. Na początek mocny metal, w tle wyraźne nuty kwasowo-goryczkowe. Dziwne,...
    2024-01-04, 12:59
  • ART
    Gdynia, skwer Kościuszki 13, Morze piwa
    ART
    Yyy... od 2016r. nie opisane?

Multitap obecnie z 13 kranami. Piwa w dobrym stanie. Dużo butelkowych/puszkowych nowości. Lokal zyskuje na klimacie jak się zapełni, wcześniej sprawia wrażenie dość chłodnego.

Dziwnie tak zastać znajomego z Opola za barem
    ...
    2023-10-17, 20:59
  • marecki12
    Gdynia, ul. Admirała Józefa Unruga 52, Alkohole Winoteka
    marecki12
    Gdynia, ul. Admirała Józefa Unruga 52, Alkohole Winoteka
    Nowy sklep na Obłużu i dzisiaj zakupiłem 5 piw z Browaru Mikołajki : APA, NEIPA, marcowe, lager, Wheat IPA
    2021-06-09, 18:22
  • Alkoneser
    Browary restauracyjne w Polsce
    Alkoneser
    Cześć,
    mam taki niecny plan odwiedzin wszystkich browarów restauracyjnych w Polsce, tylko problem stanowi ustalenie ich kompletnej listy. Już myślałem, że mi się to udało i takich miejsc jest 109, ale w zeszły weekend byłem w Giżycku i okazało się, że tam również jest minibrowar...
    2024-08-05, 11:26
  • kaczka116
    Port Gdynia, Citra Lite Lager
    kaczka116
    Piwo gotowe do oceny
    2020-09-19, 12:34
  • Loading...
  • Koniec listy.
Przetwarzanie...