Dzisiaj dojechały; Z nowości Austriackie Stiegle-Gold i Pils, powrócił Stiegel Weizen oraz Eku i Kulmbacher, z Cernej Hory- Sklepni, Kern,Pater oraz Kozel 11
Gdańsk, Startowa 30/1 (Zaspa), Bocian [zamknięte]
Collapse
X
-
-
Dzisiejsze nowości ; Czeskie Starobrno 10,11 , Black hill z Cernej hory [ Ziołowe ] . Powróciło Żytnie , Urpiner, Opat dochmielany i wiele innychComment
-
-
Nowości ; z Gabu - Blue Grass , Dragons Eye ,Dragons Blood . Krakonosy powinny powrócić przed weekandemComment
-
Nowosci ; Lubusz z Witnicy , Magnus z Jagiełły ,seria Bosmana-Full , Specjal , Niepasteryzowane i Primator 10Comment
-
Comment
-
moje piwne mapy // Piwny Informator (facebook) // Browarek Camelot
Lepiej siedzieć w gospodzie nad piwem i rozmyślać o kościele, niż siedzieć w kościele myśląc o gospodzieComment
-
Jasne że Lubuskie. Nowosci ; Czechy- Pardal Echt , Skalak 11 Rezany, Brouczech ,Bernard free- Jantar , Jasny , Śliwka, Svijany Baron 15, Primator Premium 12, Budvar 12 , gambrinus 11 oraz nasze Książęce TyskieComment
-
-
Gdańsk Zaspa, Startowa 30/1, Sklep "Bocian"
PIWA REGIONALNE I ZAGRANICZNE
Piszemy po dłuższej przerwie, która spowodowana była nadmiarem zajęć. Poprzednie konto założone było pod nazwą Andrzej1118. Dla przypomnienia w naszej ofercie znajdą Państwo wiele browarów regionalnych t.j Browar Fortuna, Ciechan, Namysłów, Kormoran, Konstancin, Koreb, Łomża, Gontyniec, Czarnków, Jagiełło, Krajan, Amber, Lubelskie - Perła oraz Zwierzyniec, Jabłonowo, Cornelius, Witnica, Racibórz i wiele innych. W swoim asortymencie posiadamy piwa importowane głównie z Czech, Słowacji i Niemiec. Posiadamy około 300 rożnych piw.
Cały czas dochodzą nowe piwa od dnia dzisiejszego będziemy informować o nowościach. Od dnia 20.09 są dostępne nowe piwa z Browaru Witnica
- Miodowe Ciemne
- Miodowe Jasne
- Piwo Zielone
- Piwo Cytrynowe
Wszystkie są niepasteryzowane.
Jutro, najdalej w środę pojawi się Browar EDI oraz piwa z Zawiercia (jasne pełne, czekoladowe, bursztynowe, miodowe).
Zapraszamy na naszą stronę internetową www.piwaregionalneizagraniczne.pl
Strona jest w trakcie modernizacji w najbliższym czasie zostanie zaktualizowana.
Zapraszamy do naszego sklepu.Comment
-
No dobrze, nowe konto rozumiem... ale po co zaczynać nowy wątek, gdy stary całkiem dobrze funkcjonuje?
moje piwne mapy // Piwny Informator (facebook) // Browarek Camelot
Lepiej siedzieć w gospodzie nad piwem i rozmyślać o kościele, niż siedzieć w kościele myśląc o gospodzieComment
-
Dnia 23.09 mamy dostawę piwa Żytniego z Konstancina. Browar ma nadal kłopoty z produkcją, więc zrobił krótką partie. Przez dłuższy czas będzie przerwa w produkcji Żytniego wiec zapraszamyComment