Gdańsk, Startowa 30/1 (Zaspa), Bocian [zamknięte]
Collapse
X
-
Comment
-
Została zaktualizowana nasza strona http://piwaregionalneizagraniczne.pl/nowosci.html dział nowości. Przy każdej dostawie z nowymi artykułami będziemy wrzucać zdjęcia z opisem. Zapraszamy do odwiedzania strony internetowej.Comment
-
Napisać piwo Lew z browaru Zodiak to zdecydowanie za mało. Czy są wszystkie, czyli Pils, Classic i Mocne, czy tylko któreś z nich? Może stwierdziłbym to na stronie, ale nie działają obrazki, tzn. nie można sobie ich powiększyć...
moje piwne mapy // Piwny Informator (facebook) // Browarek Camelot
Lepiej siedzieć w gospodzie nad piwem i rozmyślać o kościele, niż siedzieć w kościele myśląc o gospodzieComment
-
-
Kilka nowości ; Beczkowe 0.33 , Eku Radler i Hell , Monschofy Pils , Schwarzbier,Weissbier ,Krzepiak jutroComment
-
-
-
Dzisiejsze nowości z Litwy-BUTAUTU DVARU -ciemne 1l,jasne 1l, BOIKO-1L ,KANAPINIS-ciemne 2l , jasne 2l , KUPISKENU SVENTINIS-O.75 , VILNIAUS ALUS-ciemne 0.33, ciemne 0.5 , ciemne ziołowe 0.33 ,jasne niefiltrowane 0.33 i 0.5 , jasne 1l , pszeniczne 0.33 oraz VILNIAUS ALUS- bezalkoholowy 0.33 i bezalkoholowy 0.33 z cytryną. Vilnius jest pasteryzowany, reszta nie.To bodaj premiera na trójmiejskim rynku- zapraszamy. Ponadto uzupełnienie Czech i Słowacji.Comment
-
W nawiązaniu do nowości z Litwy pojemności 0.5l , 1l, 2l, są niefiltrowane , zaś Kupiskenu jest piwem górnej fermentacji. Butelki 1l są zwrotne. Jutro wjedzie Twierdzowe z Racibirza, Magnus czekoladowy i Jagiełło miodowe 0.33 oraz Grybów niepasteryzowany. Zapraszamy , nowa dostawa z litwy dopiero za tydzień , a sprzedaje sie znakomicieComment
-
Comment
-
Okolicznościowo owszem , teraz trafią do systematycznej dystrybucji, istotne że piwa są niezłej jakości plus atrakcyjne wizerunkowoComment
-
Twierdzowe dopiero w poniedziałek , dzisiaj wjechał Jagiełło miodowy i czekoladowy oraz Grybów niepasteryzowany . ZapraszamyComment
-
Nowości ; Rychtar i Lubkowicz z Czech , z Krajana Nakielskie jasne i Zielone ,Powrócił Smadny Mnich, Twierdzowe póznym wieczorem. ps Strona sklepu uaktalniona o nowości z LitwyComment
-
Dzisiaj trafi na półki ; Rybnicki niepasteryzowane , Tradycyjne niepasteryzowane, Łomza mocna niepasteryzowana 0.33, uzupełniona zostanie Litwa plus nowe pozycje- Kanapinis jasne niepasteryzowane 2 L, Vilniaus alus jasne 1L. Powróciło równierz Twierdzowe. W Sklepie małe przemeblowanie - piwa regionalne i import w wersji samoobsługowej- wedle życzeń klientów. Zpraszamy . aktualizacja strony o dostawy z tego tygodnia w poniedziałek.Comment