Kilka nowości ; Warsteiner -Niemcy ,Birra moretti -Włochy , Svytrus baltas-white - litwa, Krombacher- Niemcy, Bavaria 8/6 blonde specjal- Holandia , Ziper- lemon - Austria i Polskie ' Konserwy ' - Belfast ,Hammer ,Sudeckie . Kolejne W czwartek.
Gdańsk, Startowa 30/1 (Zaspa), Bocian [zamknięte]
Collapse
X
-
Dzisiejsze nowości ; Czarny dąb z konstańcina , Premium z grybowa. Pytanie do fachowców- Od niedawna mam Staroprameny , Bażanty, Bernardy z rynków macierzystych [ butelka zwrotna ] są nieznacznie droższe od tych z polskiej dystrybucji Martina- czy jest róznica w jakości , takie niuanse mnie na dzień dzisiejszy przerastają ps. aha wróciło żytnie
Comment
-
-
Działa już strona sklepu www.piwaregionalneizagraniczne.pl . Na razie oferta w postaci zdjęć z czasem dojdą opisy. Nie obyło sie bez drobnych błedów- skorygujemy .Brakuje jeszcze zdjęc kilku nowośći- wszystko będziemy aktualizować .W piatek wjedzie dużo nowości- Monschoffy , Nowa paka.Opaty oraz inne
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika andrzej1118 Wyświetlenie odpowiedziNie obyło sie bez drobnych błedów- skorygujemy .
Fotki z półkami piwa narobiły mi smaka. Co prawda mi nie po drodze, ale trzeba by w końcu odnaleźć i ten sklep.Last edited by Pendragon; 2010-03-31, 19:18.
moje piwne mapy // Piwny Informator (facebook) // Browarek Camelot
Lepiej siedzieć w gospodzie nad piwem i rozmyślać o kościele, niż siedzieć w kościele myśląc o gospodzie
Comment
-
-
Dzisiejsze nowości ;Monschoff kellerbier i Szwartz , Kapuziner weisbier,orginal i szwartz weisbier , Kulmbacher export i Eku kulmbacher - Niemcy i austriacki Stiegl weisen. Z Czech Holba, Corgon ,Pivrnec ,Platan, Svijan maz. Powróciło Gościszewo i kilka rodzai konstancina. Opaty , Nowa paka i Skalaki dopiero za tydzień. Oferta sklepu na www.piwaregionalneizagraniczne.pl
Comment
-
-
Nowości w sklepie ; Svijan ritir 12 , Nova paka- Hemp valley ,podkarpackie ciemne , specjalne, valdstein i smakowe Cynamon , ginger i Tresnawe [ wisnia/ czereśnia ] , Opaty z Bruomova- miodowy , bitter- dochmielony i 12, Skalaki 11 i 12 i z Litova - jurand exstra i premium . Z krajowych Beczkowe mocne z Sulimaru. Oferta sklepu na www.piwaregionalneizagraniczne.pl
Comment
-
Comment