Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika pekos
Wyświetlenie odpowiedzi
Gdańsk, Okulickiego 2B, Sklep monopolowy ZUZA [zamknięte]
Collapse
X
-
A jak wygląda kwestia zwrotu butelek? Jakieś problemy, czy bierzecie wszystko w rozsądnych (10-20 sztuk) ilościach?
Pisząc wszystko mam na myśli także butelki bez etykiet lub z etykietami piw, których nie macie.
Aha - czy nowe Corneliusy się pojawiły?Last edited by Pendragon; 2010-02-03, 18:41.
moje piwne mapy // Piwny Informator (facebook) // Browarek Camelot
Lepiej siedzieć w gospodzie nad piwem i rozmyślać o kościele, niż siedzieć w kościele myśląc o gospodzie
Comment
-
-
butelka z ektykieta lub bez etykiety roznicy nie robi,wazne aby to byla butelka zwrotna.bo klienci przynosza mi nawet butelki z Gosciszewa,ktore oczywiscie laduja u mnie w koszu. Co do przyjmowania duzych ilosci butelek (odrobine wiekszych od w/w najlepiej przyniesc w niedziele)oczywsicie zwrotnych.Wszystkie butelki ,zeby sprawa byla jasna po 0,35gr.
Jesli chodzi o Corneliusy juz dawno powinny byc ,jednak nie mam szczescia do kurierow i czekam.
aha buteleki od piw ktorych nie mamy o dziwo jeszcze;p i mielibysmy je przyjac to butelki rzecz jasna typu zywiec.Last edited by pekos; 2010-02-03, 18:57.
Comment
-
-
Byłem wczoraj.
Bardzo fajny, maleńki sklep. Z pewnością będę bywał częściej.W trakcie aktualizacji: Moje receptury (na razie brak casu)
Comment
-
-
To się minęliśmy, a szkoda.
Sklepik malutki ale rodzący nadzieję na przyszłość.
Lepiej siedzieć w gospodzie nad piwem i rozmyślać o kościele, niż siedzieć w kościele myśląc o gospodzie
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika krzychal1 Wyświetlenie odpowiedziPonawiam prośbę o ceny kormoranów.
Świeże 3.50 zł
Warmiak 3.60 zł
BK Mocne 2.85 zł
Warnijskie 4.25 zł
Olsztyńskie (330ml) 1.5 zł
Powyższego jestem praktycznie pewny co do poniższych to jeszcze sprawdzę
Irish beer ok 3.50
Gold ok 2.80 zł
Miodne trochę ponad 4 zł
Premium ok 3.50 zł
Regina Strong ok 2.50 zł
Wiśnia w piwie ok 4 zł
Comment
-
-
W innym wątku (a także na PW) toczy się dyskusja czy ja widziałem tam czy mi się przywidziało Kasztelana w bączku?
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika pekos Wyświetlenie odpowiedzia miedzy czasie w koncu oczekiwana trojka Corneliusa stoi na polkach
-ale ale
-baltic porter
-premium lager
W jakiej cenie te Corneliusy? Butelki zwrotne, czy bezzwrotne?
Comment
-
-
nowe na polkach i uzupelnione:
Primator
-premium
-light
-weizenbier
Svijany
-knize
-destika
-rytir
Cerna Hora
-pater
-kamelot
-kern
-modra luna
-granat
Czarnkow
-noteckie jasne pelne
-noteckie niepasteryzowane
Cornelius
-Honig Weizen
Konstancin
-zdrojowe pasteryzowane
-zdrojowe niepasteryzowane
Jutro z powrotem wjedzie magnus ,swiezutkie lipcowe wczoraj rozlewane i jakze podobne do magnusa Naleczowskie ciemne.
to na tyle z tym tygodniu by bylo.Zapraszam
Comment
-
Comment