Gdańsk, Okulickiego 2B, Sklep monopolowy ZUZA [zamknięte]
Collapse
X
-
Jako że mieszkam pomiędzy Anolem a Zuzą (ale ze mnie fuksiarz, dobrze się przeprowadziłem w zeszłym roku!), to odwiedzam oba sklepy, choć geograficznie nieco bliżej mi do Anola. Zuza ma faktycznie bardzo ciekawy asortyment, wczoraj zaopatrzyłem się w kilka piw, które będę degustował po raz pierwszy i - mam nadzieję - nie ostatni. A tak niestety było w przypadku wszystkich Korebów, które dotąd spróbowałem, na czele z Herbowym (dla mnie fatalnie niepijalne, pomimo pełnej otwartości na piwa ciemne). Na szczęście Zuza oferuje taki wybór, że można eksperymentować i eksperymentować... Zresztą oferty Zuzy i Anola dobrze się uzupełniają, łącznie tworząc niezłe spektrum, choć po niektóre gatunki nadal trzeba jechać do Smaku na Przymorzu (Tuchery, Erdingery).
M.Last edited by beaviso; 2010-03-03, 18:35.
Comment
-
-
I te tłumy... Czekamy na dalekosiężne plany
moje piwne mapy // Piwny Informator (facebook) // Browarek Camelot
Lepiej siedzieć w gospodzie nad piwem i rozmyślać o kościele, niż siedzieć w kościele myśląc o gospodzie
Comment
-
-
od jutra na polkach:
-opat 12 svetly lezak
-opat bitter
-opat tresnove
-skalak 13
-skalak 13 trnave
-skalak 11
-skalak 11 rezany
-skalak 12
-svijany maz
-Nova paka specjal trnave
-Nova paka broucech
-Nova paka kumburak
-hemp valley
skalak 13 dzban 2l
i polskie
-ksiazece
-piast niepasteryzowany
dzis troche uwiazany jestem i mniej czasu na wystawienie tego,ale moze sie uda
Comment
-
-
Udaję, przecież wiedziałem
Czekamy jeszcze na Krakonoša i będzie piknie!
Lepiej siedzieć w gospodzie nad piwem i rozmyślać o kościele, niż siedzieć w kościele myśląc o gospodzie
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika pekos Wyświetlenie odpowiedzito tez,ale jeszcze 2 inne browary i jestesmy w domu ;p
- Krakonos
- Policka
- Poutnik
- Nymburk
- Rychtar
Comment
-
Comment