Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika beaviso
Wyświetlenie odpowiedzi
Gdańsk, Okulickiego 2B, Sklep monopolowy ZUZA [zamknięte]
Collapse
X
-
Gdański Browar WaRy
Gdański Browar WaRy w BrowarBizie
Piwo z kufla smakuje lepiej :)///Mniej karmelu...
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika pekos Wyświetlenie odpowiedzitroche ciekawostek,zapraszam.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika pekos Wyświetlenie odpowiedziTy i tak nie odwiedzasz Zuzy ;p
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika pekos Wyświetlenie odpowiedziach te wymagania;p
Comment
-
-
To ja zapytam się tak.. Pekosie, kiedy?
moje piwne mapy // Piwny Informator (facebook) // Browarek Camelot
Lepiej siedzieć w gospodzie nad piwem i rozmyślać o kościele, niż siedzieć w kościele myśląc o gospodzie
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Pendragon Wyświetlenie odpowiedziTo ja zapytam się tak.. Pekosie, kiedy?
Zdąży, czy nie zdąży?
Comment
-
-
Wiem wiem, ale koniec sierpnia to już właściwie się zaczyna...
Lepiej siedzieć w gospodzie nad piwem i rozmyślać o kościele, niż siedzieć w kościele myśląc o gospodzie
Comment
-
-
Dobra, byłem Trzy godziny zajęło mi dotarcie, zakup oraz powrót do domu. Masakra! Następnym razem proszę jednak pisać, co jest na półkach :P źle nie było, ale liczyłem na jakąś bombę, bo tajemniczy byłeś strasznie:P
W sklepie mamy obecnie, oprócz stałego asortymentu: Chodovara (chyba w 5-6 odsłonach);
Policzkę (ale tylko Zavisa widziałem); Postrizinskie (desitka i coś jeszcze) i jakieś inne jeszcze, nie zapamiętałem dobrze, bo ruch był straszny. Generalnie jednak to, co wcześniej było w Smaku. Oprócz tej Policki, której mnie w Trójmieście najbardziej brakowało, chyba żadnych nowości nie ma. Nie narzekam, ale po tak morderczej podróży oczekiwałem chyba Świętego Graala
Acha, nabyłem też sobie po raz pierwszy wynalazki z GABa, ze Zdrowym na czele. Boję się trochę otwierać butelkę
Comment
-
-
Po raz pierwszy wynalazki z GABa, ze Zdrowym na czele. Boję się trochę otwierać butelkę
Policzka cieszy
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika dreads Wyświetlenie odpowiedziDobra, byłem Trzy godziny zajęło mi dotarcie, zakup oraz powrót do domu. Masakra! Następnym razem proszę jednak pisać, co jest na półkach :P źle nie było, ale liczyłem na jakąś bombę, bo tajemniczy byłeś strasznie:P
W sklepie mamy obecnie, oprócz stałego asortymentu: Chodovara (chyba w 5-6 odsłonach);
Policzkę (ale tylko Zavisa widziałem); Postrizinskie (desitka i coś jeszcze) i jakieś inne jeszcze, nie zapamiętałem dobrze, bo ruch był straszny. Generalnie jednak to, co wcześniej było w Smaku. Oprócz tej Policki, której mnie w Trójmieście najbardziej brakowało, chyba żadnych nowości nie ma. Nie narzekam, ale po tak morderczej podróży oczekiwałem chyba Świętego Graala
Acha, nabyłem też sobie po raz pierwszy wynalazki z GABa, ze Zdrowym na czele. Boję się trochę otwierać butelkę
Comment
-
Comment