Nareszcie w mojej dzielnicy wyrósł sklep marzeń . Sklep jest już drugą placówką Afroalko w Gdyni. W ofercie piwa Czeskie (Primator, Staropramen, Bernard i wiele innych) oraz kwiat polskich specjałów: Fortuna, Kormoran, Czarnków, Amber, Cornelius, Grybów, Namysłów, Gościszewo, Konstancin, BOSS Witnica, GAB, Ciechanów oraz Łomża, Kasztelan... Ma dojść Krajan i coś jeszcze. Generalnie nie mogę wyjść z szoku że mam pod nosem taki sklep. Ceny rozsądne, obsługa miła i fachowa. Czego chcieć więcej
Gdynia, Gryfa Pomorskiego 65, Afroalko
Collapse
X
-
W sumie całkiem niedaleko to Afroalko od byłego już Browarka.
moje piwne mapy // Piwny Informator (facebook) // Browarek Camelot
Lepiej siedzieć w gospodzie nad piwem i rozmyślać o kościele, niż siedzieć w kościele myśląc o gospodzie
Comment
-
-
Część postów nie dotycząca bezpośrednio sklepu będzie przeniesiona do tematu http://www.browar.biz/forum/showthre...366#post901366 o ile admin znajdzie na to czas - ja nie mam uprawnień.Życie jest jak skrzynka piw rzemieślniczych - nigdy nie wiesz na co trafisz!
Piwo domowe -
Centrum Piwowarstwa - sklep dla piwowarów domowych
Reklama w BROWARZE
PIWO GDZIE - STREFA Z ZASADAMI :D
Comment
-
-
Gdynia- Afroalko
Sklep był już opisywany, pierwszy post we wrześniu 2009 roku
Comment
-
-
To nie jest ten sam sklep, a inny pod szyldem tej samej firmy, więc proszę nie wprowadzać zamętu. Sklepy są od siebie oddalone wg Google Maps o jakieś 14 km.Last edited by Maggyk; 2010-06-07, 17:36.Życie jest jak skrzynka piw rzemieślniczych - nigdy nie wiesz na co trafisz!
Piwo domowe -
Centrum Piwowarstwa - sklep dla piwowarów domowych
Reklama w BROWARZE
PIWO GDZIE - STREFA Z ZASADAMI :D
Comment
-
-
A wrzuć se w Google Maps albo w targeo.pl ...
moje piwne mapy // Piwny Informator (facebook) // Browarek Camelot
Lepiej siedzieć w gospodzie nad piwem i rozmyślać o kościele, niż siedzieć w kościele myśląc o gospodzie
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Iwusiek Wyświetlenie odpowiedziWczoraj pojawił się Lwówek Książęcy z Ciechana
Comment
-
Comment