Początkiem lipca w trakcie HOFa w tym lokalu/sklepie odbyło się przyjazne spotkanie browarów kontraktowych PINTA i ALEBROWAR. Wybór piwa niezły, ale nie byliśmy oryginalni i piliśmy własne wyroby
Gdynia, Kilińskiego 9A, Sklep piwny/Piwiarnia Poczekalnia
Collapse
X
-
No ale co tam jest na co dzień do wypicia?
moje piwne mapy // Piwny Informator (facebook) // Browarek Camelot
Lepiej siedzieć w gospodzie nad piwem i rozmyślać o kościele, niż siedzieć w kościele myśląc o gospodzie
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Pendragon Wyświetlenie odpowiedziNo ale co tam jest na co dzień do wypicia?
Comment
-
-
A, czyli pije się tylko to, co się kupiło w butelce w sklepie?
Lepiej siedzieć w gospodzie nad piwem i rozmyślać o kościele, niż siedzieć w kościele myśląc o gospodzie
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Pendragon Wyświetlenie odpowiedziA, czyli pije się tylko to, co się kupiło w butelce w sklepie?
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika abernacka Wyświetlenie odpowiedziNiestety, taka 3miejska przypadłość. Chadza się do knajpy na piwo...butelkowe. Absurd!
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika abernacka Wyświetlenie odpowiedziNiestety, taka 3miejska przypadłość. Chadza się do knajpy na piwo...butelkowe. Absurd!
Caly czas pokutuje stereotyp, ze z piwo kija to rozwodnione i niesmaczne jest."If you see a beer, do it a favor, and drink it. Beer was not meant to age." Michael Jackson
Comment
-
-
Za konsumpcję pobierają jakiś dodatek? Bo jeśli nie, to mi by nie przeszkadzało picie tam piwa butelki w cenie 3-4 zł
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Makaron Wyświetlenie odpowiedziMiejca na nalewaki tam tak prawde mowiac nie ma.(...).
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Pendragon Wyświetlenie odpowiedziZa konsumpcję pobierają jakiś dodatek? Bo jeśli nie, to mi by nie przeszkadzało picie tam piwa butelki w cenie 3-4 zł"If you see a beer, do it a favor, and drink it. Beer was not meant to age." Michael Jackson
Comment
-
Comment