Gdynia, Kilińskiego 9A, Sklep piwny/Piwiarnia Poczekalnia

Collapse
X

• Filtruj
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • Żywiec
    D(r)u(c)h nieuchwytny
    • 2001.12
    • 1571

Początkiem lipca w trakcie HOFa w tym lokalu/sklepie odbyło się przyjazne spotkanie browarów kontraktowych PINTA i ALEBROWAR. Wybór piwa niezły, ale nie byliśmy oryginalni i piliśmy własne wyroby

Comment

• Pendragon
      Generał Wszelkich Fermentacji
      🥛🥛🥛
      • 2006.03
      • 13952

No ale co tam jest na co dzień do wypicia?

moje piwne mapy // Piwny Informator (facebook) // Browarek Camelot

Lepiej siedzieć w gospodzie nad piwem i rozmyślać o kościele, niż siedzieć w kościele myśląc o gospodzie

Comment

• Żywiec
        D(r)u(c)h nieuchwytny
        • 2001.12
        • 1571

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Pendragon Wyświetlenie odpowiedzi
        No ale co tam jest na co dzień do wypicia?
        Większość polskich piw, trochę importu ze wschodu, Czech i Niemiec. Fajerwerków nie ma, ale da się coś wybrać choć muszę przyznać, że jak mam przed sobą tylko polskie piwa to mam problem z wyborem.

Comment

• Pendragon
          🥛🥛🥛
          • 2006.03
          • 13952

A, czyli pije się tylko to, co się kupiło w butelce w sklepie?

Lepiej siedzieć w gospodzie nad piwem i rozmyślać o kościele, niż siedzieć w kościele myśląc o gospodzie

Comment

• abernacka
            🥛🥛🥛🥛
            • 2003.12
            • 10862

A, czyli pije się tylko to, co się kupiło w butelce w sklepie?
            Niestety, taka 3miejska przypadłość. Chadza się do knajpy na piwo...butelkowe. Absurd!
            Piwna turystyka według abernackiego

Comment

• Żywiec
              D(r)u(c)h nieuchwytny
              • 2001.12
              • 1571

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika abernacka Wyświetlenie odpowiedzi
              Niestety, taka 3miejska przypadłość. Chadza się do knajpy na piwo...butelkowe. Absurd!
              Trudno się nie zgodzić.

Comment

• Makaron
                Major Piwnych Rewolucji
                • 2003.08
                • 2107

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika abernacka Wyświetlenie odpowiedzi
                Miejca na nalewaki tam tak prawde mowiac nie ma. A klientela i tak sie cieszy z wyboru

Caly czas pokutuje stereotyp, ze z piwo kija to rozwodnione i niesmaczne jest.
                "If you see a beer, do it a favor, and drink it. Beer was not meant to age." Michael Jackson

Comment

• Pendragon
                  🥛🥛🥛
                  • 2006.03
                  • 13952

Za konsumpcję pobierają jakiś dodatek? Bo jeśli nie, to mi by nie przeszkadzało picie tam piwa butelki w cenie 3-4 zł

Comment

• abernacka
                    🥛🥛🥛🥛
                    • 2003.12
                    • 10862

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Makaron Wyświetlenie odpowiedzi
                    Miejca na nalewaki tam tak prawde mowiac nie ma.(...).
                    Na początku istnienia knajpy, zainstalowane były dwa nalewaki.
                    Piwna turystyka według abernackiego

Comment

• Makaron
                      Major Piwnych Rewolucji
                      • 2003.08
                      • 2107

Za konsumpcję pobierają jakiś dodatek? Bo jeśli nie, to mi by nie przeszkadzało picie tam piwa butelki w cenie 3-4 zł
                      2zl kapslowe.
                      "If you see a beer, do it a favor, and drink it. Beer was not meant to age." Michael Jackson

Comment

Przetwarzanie...
                      X