Czy ktoś już odwiedził ten sklep, podobno mają regionalne i zagraniczne piwa. Czy to prawda? Co o nim sądzicie?
Gdynia, Wielkokacka 6/2, Desperado
Collapse
X
-
-
A po co ci takie opinie?
Skoro nikt wcześniej o tym sklepie nie napisał, to znaczy, że nikt o nim nie wiedział, albo stwierdził że nie warto o nim wspominać.
To chyba oczywiste, prawda?Last edited by Pendragon; 2010-08-23, 17:27.
moje piwne mapy // Piwny Informator (facebook) // Browarek Camelot
Lepiej siedzieć w gospodzie nad piwem i rozmyślać o kościele, niż siedzieć w kościele myśląc o gospodzie
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Marcin1984 Wyświetlenie odpowiedziNie wiem o co Ci chodzi chcę po prostu zebrać opinie o tym sklepie. Pracujesz w ich konkurencji że masz coś przeciwko?Milicki Browar Rynkowy
Grupa STYRIAN
(1+sqrt5)/2"Nie ma (...) piwa, które smakowałoby wszystkim. Każdy browarnik, który próbuje takie przygotować, skazany jest na klęskę" - Michael Jackson
"Dobrzy ludzie piją dobre piwa" - Hunter S. Thompson
No Hops, no Glory :)
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Marcin1984 Wyświetlenie odpowiedziZakończmy tą bezcelową dyskusję. Widzę że trafiłem po prostu na nieodpowiednie forum.
Jeżeli jesteś właścicielem to wykup opcję premium uzytkownika i możesz opisywac co sprzedajesz ile wlezie.
Jeżeli nie, to przejdź się tam, weź kartkę spisz co tam mają i w jakich cenach i napisz tutaj wprost.
Twoje podchody są bez sensu i tylko zrażają ludzi do tego sklepu.Milicki Browar Rynkowy
Grupa STYRIAN
(1+sqrt5)/2"Nie ma (...) piwa, które smakowałoby wszystkim. Każdy browarnik, który próbuje takie przygotować, skazany jest na klęskę" - Michael Jackson
"Dobrzy ludzie piją dobre piwa" - Hunter S. Thompson
No Hops, no Glory :)
Comment
-
Comment