Jestem pod wrażeniem, szkoda, że przegapiłem.
Gdańsk, Cienista 30 (Chełm), Pełna butelka (CH Tesco, kiedyś Zuza) [zamknięte]
Collapse
X
-
W dniu wczorajszym postanowiłem odwiedzić ten sklepik po długim czasie niebytu w nim. I co? A no, odbiłem się o opuszczoną kratownicę. Czyżby likwidacja?
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika abernacka Wyświetlenie odpowiedziW dniu wczorajszym postanowiłem odwiedzić ten sklepik po długim czasie niebytu w nim. I co? A no, odbiłem się o opuszczoną kratownicę. Czyżby likwidacja?Last edited by tomek35; 2012-11-23, 17:06.
Comment
-
-
Może sprzedawca musiał do toalety...
Pizzy nie rozwożą, bo to przecież już historia.Last edited by Pendragon; 2012-11-23, 18:07.
moje piwne mapy // Piwny Informator (facebook) // Browarek Camelot
Lepiej siedzieć w gospodzie nad piwem i rozmyślać o kościele, niż siedzieć w kościele myśląc o gospodzie
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika zohan666 Wyświetlenie odpowiedzi(...) A o której byłeś? Może przerwa? Albo jakieś zdarzenie losowe.
Comment
-
-
Słyszałem już o tym. Pozostaje napisać papa
Lepiej siedzieć w gospodzie nad piwem i rozmyślać o kościele, niż siedzieć w kościele myśląc o gospodzie
Comment
-
-
Faktycznie, nie czytając wcześniej forum byłem tam dosłownie pół godziny temu i zamknięte. W środku (widać przez szybę) nawet towar był, ja tam zakupy bym zrobił, aż tak wymagający to nie jestem. Będzie nowa ekipa, czy totalna likwidacja i nic? Żadnej kartki z informacją, tylko że wyprzedaż do 50%, ale cóż z tego, jak nie było komu obsłużyć? Na Oruni dawno nie byłem (Okulickiego) więc co tam - nie wiem. Dużym plusem obu tych sklepów pekosa było to, że bez problemu można było zwracać butelki, nawet więcej niż kilka.Gdański Browar WaRy
Gdański Browar WaRy w BrowarBizie
Piwo z kufla smakuje lepiej :)///Mniej karmelu...
Comment
-
-
Butelki owszem, ale tylko do czasu ponoć. Potem zaczęło się kręcenie nosem, zwłaszcza na niemieckie.Last edited by Pendragon; 2013-02-05, 17:50.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Pendragon Wyświetlenie odpowiedziButelki owszem, ale tylko do czasu ponoć.Gdański Browar WaRy
Comment
-
-
Nie czytasz uważnie, przecież pekos napisał, że ktoś to pociągnie dalej.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Pendragon Wyświetlenie odpowiedziNie czytasz uważnie, przecież pekos napisał, że ktoś to pociągnie dalej.Last edited by Rycho_128; 2013-02-06, 10:11.Gdański Browar WaRy
Comment
-
Comment