Kolejny raz nie kupiłem piwa bo "dopiero przywieźli..."
Gdańsk, Cienista 30 (Chełm), Pełna butelka (CH Tesco, kiedyś Zuza) [zamknięte]
Collapse
X
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika ptc Wyświetlenie odpowiedziKolejny raz nie kupiłem piwa bo "dopiero przywieźli..."
Musisz częściej tam przychodzić to po znajomości sprzedadząPiwo jest dowodem na to, że Bóg nas kocha...
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika ptc Wyświetlenie odpowiedziKolejny raz nie kupiłem piwa bo "dopiero przywieźli..."
Piwo jest dowodem na to, że Bóg nas kocha...
Comment
-
-
Wchodzisz do Tesco dolnym wejściem i zaraz po prawej masz.
moje piwne mapy // Piwny Informator (facebook) // Browarek Camelot
Lepiej siedzieć w gospodzie nad piwem i rozmyślać o kościele, niż siedzieć w kościele myśląc o gospodzie
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Pendragon Wyświetlenie odpowiedziWchodzisz do Tesco dolnym wejściem i zaraz po prawej masz.Last edited by Carlo22; 2014-02-11, 09:19.
Comment
-
-
Nie wiem nic o lewym wejściu. Nie było mnie tam kilka lat. Chodzi o wejście pod mostkiem. Jeśli wybierzesz mostek, to potem zjazd schodami w dół i niemal na przeciwko siebie masz sklep. Nie sposób przeoczyć, chyba że akurat będzie chwilowa przerwa i zasłonią wejście.
Lepiej siedzieć w gospodzie nad piwem i rozmyślać o kościele, niż siedzieć w kościele myśląc o gospodzie
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Carlo22 Wyświetlenie odpowiedziMają tam piwa z Pracowni Piwa i Artezana? Bo w obu Bocianach nie ma.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika canigggia Wyświetlenie odpowiedziWczoraj byłem i nie widziałem.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Pendragon Wyświetlenie odpowiedziA było tam coś ciekawego? Pytam, bo może w czwartek przed bitwą bym zajechał na zakupy.
Co uważasz za ciekawe ?Piwo jest dowodem na to, że Bóg nas kocha...
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Pendragon Wyświetlenie odpowiedziA było tam coś ciekawego? Pytam, bo może w czwartek przed bitwą bym zajechał na zakupy.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Antylop Wyświetlenie odpowiedziCo uważasz za ciekawe ?
Polskie rzemieślniki i kontraktowcy, plus np. nowy Zwierzyniec. Nie chce tego dużo dźwigać, 8 butelek (każda inna) nazbieram?
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Pendragon Wyświetlenie odpowiedziCiężko powiedzieć, wszystko czego nie ma u mnie
Polskie rzemieślniki i kontraktowcy, plus np. nowy Zwierzyniec. Nie chce tego dużo dźwigać, 8 butelek (każda inna) nazbieram?Piwo jest dowodem na to, że Bóg nas kocha...
Comment
-
-
Dzięki, może zajadę, ale prawdę mówiąc po dzisiejszej wizycie w Żabce nie ma to większego sensu - wszystkie kontenery w piwnicy mam zajęte.
Comment
-
Comment