Sklep przenosi się do Gdyni. Na zakupy czas tylko do końca czerwca.
Gdańsk, Cienista 30 (Chełm), Pełna butelka (CH Tesco, kiedyś Zuza) [zamknięte]
Collapse
X
-
moje piwne mapy // Piwny Informator (facebook) // Browarek Camelot
Lepiej siedzieć w gospodzie nad piwem i rozmyślać o kościele, niż siedzieć w kościele myśląc o gospodzie
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Pendragon Wyświetlenie odpowiedziSklep przenosi się do Gdyni. Na zakupy czas tylko do końca czerwca.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Pendragon Wyświetlenie odpowiedziSklep przenosi się do Gdyni. Na zakupy czas tylko do końca czerwca.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika RomeY Wyświetlenie odpowiedzijakas wyprzedaz? podobno szukaja innego miejsca w GD
Ps. Dziś lub jutro będę tam - dam znać co do ewentualnych wyprzedaży.Piwo jest dowodem na to, że Bóg nas kocha...
Comment
-
-
No to będzie ubożej piwnie.
moje piwne mapy // Piwny Informator (facebook) // Browarek Camelot
Lepiej siedzieć w gospodzie nad piwem i rozmyślać o kościele, niż siedzieć w kościele myśląc o gospodzie
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Pendragon Wyświetlenie odpowiedziNo to będzie ubożej piwnie.
Zamiast części koncernowych może pojawić się dobre piwo.Piwo jest dowodem na to, że Bóg nas kocha...
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika RomeY Wyświetlenie odpowiedziNo to teraz Kula dowali cenami
Nie ma musu kupowania w tym czy innym sklepie.
Ja chwalę sobie ten sklep - m.in. zawsze mam odłożone w lodówce smakołykiPiwo jest dowodem na to, że Bóg nas kocha...
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Antylop Wyświetlenie odpowiedziKażdy zawsze może dowalić.
Ja chwalę sobie ten sklep - m.in. zawsze mam odłożone w lodówce smakołyki
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Antylop Wyświetlenie odpowiedziKażdy zawsze może dowalić.
Ja chwalę sobie ten sklep - m.in. zawsze mam odłożone w lodówce smakołyki
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika RomeY Wyświetlenie odpowiedzioczywiscie, tym bardziej, ze zaraz obok jest alko outlet, sporo taniej
Idź do konkurencji.Piwo jest dowodem na to, że Bóg nas kocha...
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika RomeY Wyświetlenie odpowiedzioczywiscie, tym bardziej, ze zaraz obok jest alko outlet, sporo taniej
Chyba że kupujesz po 20 sztukPiwo jest dowodem na to, że Bóg nas kocha...
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika RomeY Wyświetlenie odpowiedzitu 50gr, tam 80gr czy zlotowka i tak sie uzbiera juz na kolejne
nienawidze po prostu za cos przeplacac, mimo, ze mnie stac na to
Za obsługę de luxe jestem w stanie dorzucić te groszePiwo jest dowodem na to, że Bóg nas kocha...
Comment
-
Comment