Rumia, Grunwaldzka 2, Delikatesty Albo

Collapse
X

• Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • dipeone
    D(r)u(c)h nieuchwytny
    • 2010.05
    • 741

Rumia, Grunwaldzka 2, Delikatesty Albo

Sklep sąsiedztwie MCDonalda i KFC (pomiędzy tymi dwoma pseudorestauracjami).
    A asortymencie piwnym produkcji polskiej (bo i trochę zagranicy jest), oprócz produktów koncernowych znajdziemy:

- Amber Naturalny
    - Wiśnia w Piwie
    - Miodne z Kormorana
    - Mocne Kuflowe
    - Okocim O.K Beer
    - Perła Export
    - Perła Chemilowa
    - Łomża Export
    - Książ Czarny Specjał
    - Książ Jasny
    - Złoty Denar Mocny
    - Złoty Denar Chmielowy
    - Łomża Niepasteryzowana
    - Żywe
    - Koźlak
    - Złote Lwy
    - Remus
    - Amber Red (w butelkach 0,5l)
    - Harde
    - Kaper
    - Plum / Imbir / Malina
    - Karpackie Pils
    - Karpackie Mocne

Related Topics

Collapse

• Alkoneser
    Browary restauracyjne w Polsce
    Alkoneser
    Cześć,
    mam taki niecny plan odwiedzin wszystkich browarów restauracyjnych w Polsce, tylko problem stanowi ustalenie ich kompletnej listy. Już myślałem, że mi się to udało i takich miejsc jest 109, ale w zeszły weekend byłem w Giżycku i okazało się, że tam również jest minibrowar...
    2024-08-05, 11:26
  • Ahumba
    Rumia, Hallera 2, Browar Miejski Pompa
    Ahumba
    W ostatni weekend w Rumii otworzył podwoje Browar Miejski Pompa. Budynek podobno dawnej przepompowni znajduje się niecałe 10 minut spacerkiem od stacji kolejowej. Na środku lokalu jest szyba w podłodze z widokiem na fermentory. Aktualnie są cztery piwa: pils, lager, pszeniczne i ciemne (podobno...
    2025-02-11, 20:31
  • abernacka
    Gdańsk, Aleja Grunwaldzka 135a, Marynarz Sklep/Bar
    abernacka
    Takiego lokalu w 3mieście mi najbardziej brakowało. Gdy trójmiejskie kufloteki znikają w zastraszającym tempie, tutaj w w gdańskim Wrzeszczu nastąpiło niecodzienne zjawisko. Otóż, od roku, działa przy dobrze zaopatrzonym sklepie z produktami ukraińskimi, klasyczna kufloteka, w której m.in....
    2024-03-16, 21:12
  • dadek
    Oborniki Śląskie, Grunwaldzka 25, Browar Zbrozło
    dadek
    Majowe szlajanie się po Dolnym Śląsku oczywiście obfitowało w wizyty w browarach już znanych, jak i dla mnie nowych. Z tym w Obornikach był pewien problem gdyż w "internetach" nie było żadnego kontaktu do właścicieli. Jechać "w ciemno" nie lubię, jednak przecież na...
    2021-06-21, 21:13
  • anteks
    Pobierowo, Grunwaldzka 89, Pizzzeria Czerwony Pomidor
    anteks
    Pizzernia Czerwony Pomidor na skrzyżowaniu Grunwaldzka/Poznańska. Przed lokalem parasole Perły i Zwierzyńca. Na nalewakach Perła oraz Pils ze Zwierzyńca
    2018-07-05, 10:42
  • Loading...
  • Koniec listy.
Przetwarzanie...