Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika piwny_smakosz
Wyświetlenie odpowiedzi
Rumia, Filtrowa 2, Żółto-Niebieski Browarek
Collapse
X
-
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika abernacka Wyświetlenie odpowiedziCzy coś się ruszyło w tej kwestii? Czekam z niecierpliwością"Ruszaj się Bruno, idziemy na piwo;
Niechybnie brakuje tam nas!
Od stania w miejscu niejeden już zginął,
Niejeden już zginął kwiat!"
Comment
-
-
Przecież to jest taki sam adres.
Jeżeli autor podzielił się z nami tymi informacjami w tym właśnie wątku, niech tak pozostanie. Mi to nie robi różnicy. Już wielokrotnie piłem piwo z beczki w sklepie m.in. tutaj: http://www.browar.biz/galeria.php?id=10759
Comment
-
-
Witam.
Najnowsza oferta:
Gościszewo Naturalne Niefiltrowane, Rycerz i Gościszewo Pszeniczne - wszystko z nowymi etykietami.
Dalej:
Rychtar Klasik, Premium, Standard i Specjal.
Jeżek 11,Senkovni 10, Telcsky Żachariaś, Jihlavsky Grand.
Janacek Patriot i Extra.
Cerna Hora Granat, Velen, Kvasar, Pater, Kamelot, Sklepni, MODRA LUNA, Tas i Kern.
Serdecznie zapraszam na ponad 300 innych pozycji.
Comment
-
-
W sprzedaży:
- Magnus Żurawinowy
- Witnica Jagodowe.
Ma wjechać niedługo Raciborskie Miodowe, widać było też sporo, nowych (w sensie jeszcze ich nie było) zagranicznych piw, głównie chyba czeskich.
Promocje na Naturalne z Ambera i Góralskie z Grybowa wciąż obowiązują.
Comment
-
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika abernacka Wyświetlenie odpowiedziCzy już coś się ruszyło w kwestii piwa beczkowego?
Comment
-
-
Johannes z Browaru Amber po 3,39 zł, więc cena chyba dosyć niezła.
Poza tym pojawiła się gama piw rosyjskich (tych z kapslami ,na których są skrzydła wiatraka - Młynarzy chyba?).
Z kija ,uprzedzając pytania wciąż niestety płynie to samo, co i tak jest rarytasem w okolicy. Człowiek czeka jednak na obiecaną zmianę.
Comment
-
-
Czy godziny "otwarcia nalewaków" są nadal aktualne?
Gdzieś tam dawno temu ktoś podał, że od 10...
moje piwne mapy // Piwny Informator (facebook) // Browarek Camelot
Lepiej siedzieć w gospodzie nad piwem i rozmyślać o kościele, niż siedzieć w kościele myśląc o gospodzie
Comment
-
Comment