Gdańsk, Klonowa 1/2, Bocian (centrala)
Collapse
X
-
Gdańsk, Klonowa 1/2, Bocian (centrala)
moje piwne mapy // Piwny Informator (facebook) // Browarek Camelot
Lepiej siedzieć w gospodzie nad piwem i rozmyślać o kościele, niż siedzieć w kościele myśląc o gospodzieTagi: brak -
Dziwne, ale nikt nic nie pisze o tym sklepie, a to drugie po Smaku miejsce w Gdańsku jeśli chodzi o asortyment.
I nie jest to już żadna filia tylko główna siedziba. Apeluję o zmianę.
Lepiej siedzieć w gospodzie nad piwem i rozmyślać o kościele, niż siedzieć w kościele myśląc o gospodzieComment
-
Życie jest jak skrzynka piw rzemieślniczych - nigdy nie wiesz na co trafisz!
Piwo domowe -
Centrum Piwowarstwa - sklep dla piwowarów domowych
Reklama w BROWARZE
PIWO GDZIE - STREFA Z ZASADAMI :DComment
-
Natomiast dużą uwagę w obu sklepach bociana (tym i na grunwaldzkiej) zwracają ... wysokie ceny. Po prostu jest drożyzna i to chyba największa w Gdańsku (może poza kormoranem)Ostatnia zmiana dokonana przez zohan666; 2013-02-02, 08:46.Comment
-
Sklep z Zaspy przeniósł się na Grunwaldzką, rzut beretem od Klonowej.
Lepiej siedzieć w gospodzie nad piwem i rozmyślać o kościele, niż siedzieć w kościele myśląc o gospodzieComment
-
Z tego co mi wiadomo sklep jest otwarty całodobowo. Piwa z Pinty i Alebrowaru zawsze dostępne. Także z browarów regionalnych, tj. Kormoran, Ciechan, Lwówek, Jabłonowo oraz Amber. Dostawa zawsze we wtorek oraz piątek. Ostatnio widziałem nawet Brew DogaComment
-
Z tego co mi wiadomo sklep jest otwarty całodobowo. Piwa z Pinty i Alebrowaru zawsze dostępne. Także z browarów regionalnych, tj. Kormoran, Ciechan, Lwówek, Jabłonowo oraz Amber. Dostawa zawsze we wtorek oraz piątek. Ostatnio widziałem nawet Brew Doga
Potwierdzam - sklep otwarty całą dobę.Piwo jest dowodem na to, że Bóg nas kocha...Comment
-
Zależy jakie piwo dla kogo jest ciekawe
Prawie zawsze są: piwa Lindemansa (Kriek, Kriek Cuvee Rene, Faro, Framboise), bywały: Satan (Red, Gold), Delirium (Tremens, Nocturnum), Schlenkerla (Marzen, Weizen, Urbock), Chimay, bywały zagraniczne IPA (Brewdog - Hardcore IPA, Anderson's Valey, Wildeman - Farmhouse IPA) ale ostatnio ich nie widziałem.
Jak przypomnę sobie coś jeszcze to napiszę.Piwo jest dowodem na to, że Bóg nas kocha...Comment
-
Jak ktoś ma nadmiar kasy, to może tam kupować, bo piwa potrafią być nawet o kilka złotych droższe, niż gdzie indziej. No i jeszcze uczulam, aby po zakupach sprawdzać paragon...Czy jest coś lepszego niż piwo? - Dwa piwa!
Małe Piwko Blog
Małe Piwko Blog na facebooku
Domowy Browar DemonComment
-
Zależy jakie piwo dla kogo jest ciekawe
Prawie zawsze są: piwa Lindemansa (Kriek, Kriek Cuvee Rene, Faro, Framboise), bywały: Satan (Red, Gold), Delirium (Tremens, Nocturnum), Schlenkerla (Marzen, Weizen, Urbock), Chimay, bywały zagraniczne IPA (Brewdog - Hardcore IPA, Anderson's Valey, Wildeman - Farmhouse IPA) ale ostatnio ich nie widziałem.
Jak przypomnę sobie coś jeszcze to napiszę.Comment