Pruszcz Gdański, Cyprysowa 7/1, Sklep Spożywczo-Monopolowy Myk-Myk

Collapse
X

• Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • Jimmy_jb
    Kapitan Lagerowej Marynarki
    • 2005.11
    • 911

Pruszcz Gdański, Cyprysowa 7/1, Sklep Spożywczo-Monopolowy Myk-Myk

Średniej wielkości samoobsługowy sklep na nowym osiedlu - róg Cichej i Cyprysowej (po schodkach na górę). W ofercie m.in. komplet Ambera, Fortuna (wszystkie smoki, Czarne, Czarne Miodowe), Czarnków (Noteckie, Eire, Proletaryat), Ciechan (Wyborne, Miodowe, Lwówek Książęcy i Ratuszowy), Kormoran (Irish Beer, Orkiszowe zwykłe i z miodem, Rześkie, Wiśnia w piwie), Jabłonowo (Belfast, Pedritos), Namysłów (Złoty Denar zwykły, Mocny i Chmielowy) do tego jakieś Łomże, Kasztelany, Perły, standardowy zestaw koncernów i Weissbier z browaru Ladenburger - spis z głowy (czyli z niczego), mogłem coś pominąć ale to co wymieniłem było na pewno (sprawdzone z paragonem). Byłem w niedzielę około 16 i było otwarte więc wielki plus, a do tego jeszcze większy za obsługę.
    Mona Browar Prywatny, Pruszcz Gdański Słoneczna

Related Topics

Collapse

• JasneCiemne
    Zielona Góra, ul. Zacisze 20, Jasne i CIemne - Sklep z lanym piwem
    JasneCiemne
    W Zielonej Górze przy ulicy Zacisze 20 znajduje się sklep "Jasne i Ciemne", który specjalizuje się w sprzedaży lanego piwa z beczki do butelki PET. W asortymencie sklepu dostępne są różnorodne rodzaje piw, w tym czeskie, niemieckie i polskie. Oprócz piw, klientów przyciągają również...
    2024-05-09, 22:24
  • steelliras
    Chorzów, ul. Długa 24, Sklep Impuls
    steelliras
    Sklep stacjonarny i internetowy. Mamy w ofercie ponad 1800 gatunków piwa, głównie krafty polskie a do tego piwa oryginalne czeskie i rosnący asortyment piw z krajów europejskich tj. Belgia, Niemcy, Holandia, Dania, Austria, itp. Staramy się utrzymywać stałą ofertę jeśli to tylko możliwe,...
    2022-09-05, 11:49
  • ART
    Piwoteka, Czarne jest czarne
    ART
    Oatmeal stout, 13 ekstr. 5,2.

No dobra. Po wielu próbach piwotekowych miałem obiekcje do tego tworu. Ale niepotrzebnie. Piwo całkiem stylowe, może trochę za bardzo alkoholowe i za mało palone jeśli człek miałby się czepiać. Ale jest dobrze smakowo. Wizualnie bardzo dobrze....
    2024-02-16, 20:08
  • kosher
    Duszniki-Zdrój, Zieleniec 49, Tu Sklep
    kosher
    Ostatni sklep spożywczy na południowym krańcu Zieleńca z bogatym wyborem piw regionalnych. Królują: Rebelia, Nyskie, Sowie, Jana, Korona Sudetów, Za Miastem, Cieszyn, Profesja, Trzech Kumpli. Jest także półka piw czeskich m.in. Svijany, Maly Rohozec, Konrad, Primator.
    Marże paskarskie-...
    2022-03-15, 20:17
  • etman
    Drożdże suche z WHC Labs
    etman
    Fermentum Mobile odeszło na razie w niebyt, ale Filip pozostaje w drożdżowych klimatach.

Za jego sprawą mamy w sklepie parę fajnych suszonych szczepów do dyspozycji z Irlandzkiego WHC Lab:

WHC Lab Low Rider - Session Low Attenuating Yeast - 11 g | Sklep Centrum Piwowarstwa...
    2025-03-01, 16:31
  • Loading...
  • Koniec listy.
Przetwarzanie...