Średniej wielkości samoobsługowy sklep na nowym osiedlu - róg Cichej i Cyprysowej (po schodkach na górę). W ofercie m.in. komplet Ambera, Fortuna (wszystkie smoki, Czarne, Czarne Miodowe), Czarnków (Noteckie, Eire, Proletaryat), Ciechan (Wyborne, Miodowe, Lwówek Książęcy i Ratuszowy), Kormoran (Irish Beer, Orkiszowe zwykłe i z miodem, Rześkie, Wiśnia w piwie), Jabłonowo (Belfast, Pedritos), Namysłów (Złoty Denar zwykły, Mocny i Chmielowy) do tego jakieś Łomże, Kasztelany, Perły, standardowy zestaw koncernów i Weissbier z browaru Ladenburger - spis z głowy (czyli z niczego), mogłem coś pominąć ale to co wymieniłem było na pewno (sprawdzone z paragonem). Byłem w niedzielę około 16 i było otwarte więc wielki plus, a do tego jeszcze większy za obsługę.
Pruszcz Gdański, Cyprysowa 7/1, Sklep Spożywczo-Monopolowy Myk-Myk
Collapse
X
Related Topics
Collapse
-
W Zielonej Górze przy ulicy Zacisze 20 znajduje się sklep "Jasne i Ciemne", który specjalizuje się w sprzedaży lanego piwa z beczki do butelki PET. W asortymencie sklepu dostępne są różnorodne rodzaje piw, w tym czeskie, niemieckie i polskie. Oprócz piw, klientów przyciągają również...3 Photos
-
Channel: Lubuskie
-
-
Sklep stacjonarny i internetowy. Mamy w ofercie ponad 1800 gatunków piwa, głównie krafty polskie a do tego piwa oryginalne czeskie i rosnący asortyment piw z krajów europejskich tj. Belgia, Niemcy, Holandia, Dania, Austria, itp. Staramy się utrzymywać stałą ofertę jeśli to tylko możliwe,...
-
Channel: Śląskie
2022-09-05, 11:49 -
-
Oatmeal stout, 13 ekstr. 5,2.
No dobra. Po wielu próbach piwotekowych miałem obiekcje do tego tworu. Ale niepotrzebnie. Piwo całkiem stylowe, może trochę za bardzo alkoholowe i za mało palone jeśli człek miałby się czepiać. Ale jest dobrze smakowo. Wizualnie bardzo dobrze....-
Channel: Piwo - konkretnie
2024-02-16, 20:08 -
-
Ostatni sklep spożywczy na południowym krańcu Zieleńca z bogatym wyborem piw regionalnych. Królują: Rebelia, Nyskie, Sowie, Jana, Korona Sudetów, Za Miastem, Cieszyn, Profesja, Trzech Kumpli. Jest także półka piw czeskich m.in. Svijany, Maly Rohozec, Konrad, Primator.
Marże paskarskie-...-
Channel: Dolnośląskie
2022-03-15, 20:17 -
-
Fermentum Mobile odeszło na razie w niebyt, ale Filip pozostaje w drożdżowych klimatach.
Za jego sprawą mamy w sklepie parę fajnych suszonych szczepów do dyspozycji z Irlandzkiego WHC Lab:
WHC Lab Low Rider - Session Low Attenuating Yeast - 11 g | Sklep Centrum Piwowarstwa...-
Channel: Surowce
2025-03-01, 16:31 -
- Loading...
- Koniec listy.