Wychodzi na to, że sam browar nie doczekał się u nas przez tyle lat swego wątku.
Sklepik jest czynny w godzinach 7-15 w dni powszednie. Trzeba podejść na portiernię, pani zadzwoni, wyjdzie druga pani obsługująca sklepik i zaprowadzi do niego. Samemu nie wolno włóczyć się po...
Nie wiem, czy mogę, ale jestem zdesperowana. Chciałam zamowic dla męża kilka piw regionalnych, (u mnie w mieście nie ma takiego sklepu niestety) w pewnym sklepie w Slupsku. W tym tygodniu konczy 30 lat i to byloby głownym prezentem. Pododawałam piwka do koszyka a przy realizacji wyskoczyło ze...
Mam dużo dubletów w tym okolicznościowe z Kowala. Wymienię za kapsle, marki, które zbieram oraz nowości i nie tylko z Lecha oraz promocje i konkursy PL. Mam też sporo zagranicy i trochę Polski na wymianę. Interesują mnie tylko dziewice.
Korzystając z chwili wolnego czasu postanowiłem sporządzić spis browarów, z których produkcją miałem okazję zapoznać się, kiedy jeszcze istniały. Pomyślałem, że w klasyfikacji odwiedzonych browarów nikt nie ma szans z @abernackim, hobbystycznie się nie udzielam, więc może tu mam jakieś...
Comment