Kolejna filia w centrum Wrzeszcza (vis-a-vis Manhattanu)
Gdańsk, Grunwaldzka 130, Bocian (filia)
Collapse
X
-
Tagi: brak
-
-
A jest coś w ofercie?- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika ART Wyświetlenie odpowiedziA jest coś w ofercie?
Startowa
Klonowa
Comment
-
-
Startowa to już chyba przeszłość, z tego co zrozumiałem. Wygląda, że właśnie tutaj się przenieśli. Trochę dziwne - 2 sklepy 200-300 metrów od siebie.
moje piwne mapy // Piwny Informator (facebook) // Browarek Camelot
Lepiej siedzieć w gospodzie nad piwem i rozmyślać o kościele, niż siedzieć w kościele myśląc o gospodzie
Comment
-
-
Sklep przeniesiony pod nr 120
W Bocianach pojawiły się także amerykany.
Comment
-
-
Nie 120 tylko 130! Proszę poprawić. Mniej więcej na wysokości tzw. wysepki.
Moim zdaniem lepsze miejsce do zakupów niż Klonowa, bo jest więcej miejsca i mniej ludzi Dokładniej to poza mną nie było nikogo. Ale tylko w wersji na piechotę, bo parkingu to tam nie ma żadnego.
Z Polski jest prawie wszystko, no z wyjątkiem Widawy czy Antidotum. Są Pinty, jest AleBrowar, jest Ciechan Grudniowy za 49,50, zestaw Komesa za 37 z groszami. Jest Gościszewo, Kormoran, Racibórz i wiele innych. Można samemu sobie wszytko obejrzeć.
Jeśli chodzi o zagranicę to jest racze kiepsko, jakieś przypadkowe Niemcy i bardziej przypadkowe Czechy. Dużo różnych Primatorów a poza nimi to bida - są Skalaki, kilka Bakalarzy, pojedyńcza 7% Nova Paka, a poza tym to już chyba tylko Kozle i inne koncernówki. Czyli trójmiejski standard jeśli chodzi o wyroby czeskie. A gdzie chociażby Svijany? Gdzie Krakonosze, Policzki i Czerne Hory? To tylko te z oferty Darsa, bo zakładam, że Primatory biorą z Darsa.
Oczywiście Gościszewo kisi się na półkach, bo w lodówce (niezależnej!) musi chłodzić się Perła. To samo zresztą jest na Klonowej, ale tam chłodzi się głownie Racibórz. Ręce opadają.
Obiecałem czarny PR jeśli Rycerz z półki nie będzie nadawać się do piciaLast edited by Pendragon; 2013-02-02, 00:19.
moje piwne mapy // Piwny Informator (facebook) // Browarek Camelot
Lepiej siedzieć w gospodzie nad piwem i rozmyślać o kościele, niż siedzieć w kościele myśląc o gospodzie
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Pendragon Wyświetlenie odpowiedziNie 120 tylko 130! Proszę poprawić.Życie jest jak skrzynka piw rzemieślniczych - nigdy nie wiesz na co trafisz!
Piwo domowe -
Centrum Piwowarstwa - sklep dla piwowarów domowych
Reklama w BROWARZE
PIWO GDZIE - STREFA Z ZASADAMI :D
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Carlo22 Wyświetlenie odpowiedziWybór duży, ale szkoda że taka słaba oferta piw z zagranicy. Ale o tym trzeba by pogadać z obsługą Aż się prosi by zrobić drugiego, mniejszego "SMAKa" - centrum Wrzeszcza, lokalizacja idealnaPiwo jest dowodem na to, że Bóg nas kocha...
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Antylop Wyświetlenie odpowiedziPogadam o tym z szefem przy okazji.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Carlo22 Wyświetlenie odpowiedziPogadaj, pogadaj, jak znasz szefaPiwo jest dowodem na to, że Bóg nas kocha...
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Carlo22 Wyświetlenie odpowiedziDobra wiadomość! W sklepie dostępne są piwa z...uwaga...Pracowni Piwa! Jak byłem w niedzielę to były: Hey Now, Dwa Smoki i Huncwot, wszystkie po 9zł z groszami.
Comment
-
Comment