Nie wiem, nie byłem, nie znam asortymentu, adres znaleziony przypadkiem w serwisie trójmiasto.pl
Gdańsk, Żwirki i Wigury 12/33, Promilowy Dom Piwa (zamknięte)
Collapse
X
-
Gdańsk, Żwirki i Wigury 12/33, Promilowy Dom Piwa (zamknięte)
Last edited by Pendragon; 2012-06-23, 11:31.
moje piwne mapy // Piwny Informator (facebook) // Browarek Camelot
Lepiej siedzieć w gospodzie nad piwem i rozmyślać o kościele, niż siedzieć w kościele myśląc o gospodzieTagi: brak
-
-
Wygląda na to, że interes został zwinięty...
No cóż, na Zaspie to tylko Biedronka i Tani Armani mogą się utrzymać. Osiedle wyraźnie zdziadziało. Sklepowi nie pomogła, jak widać, lokalizacja w pobliżu nowych bloków. Byłem tam kilka razy, podczas odwiedzin mojej starej dzielnicy (30 lat dzieciństwa i młodości), za każdym razem inni klienci kupowali wszystko tylko nie dobre piwo. To Specjalka, to Taterkę, to wódkę tanią, ale nigdy ciekawego piwa. Smutne to.
M.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika beaviso Wyświetlenie odpowiedziWygląda na to, że interes został zwinięty...
No cóż, na Zaspie to tylko Biedronka i Tani Armani mogą się utrzymać. Osiedle wyraźnie zdziadziało. Sklepowi nie pomogła, jak widać, lokalizacja w pobliżu nowych bloków. Byłem tam kilka razy, podczas odwiedzin mojej starej dzielnicy (30 lat dzieciństwa i młodości), za każdym razem inni klienci kupowali wszystko tylko nie dobre piwo. To Specjalka, to Taterkę, to wódkę tanią, ale nigdy ciekawego piwa. Smutne to.
M.
Comment
-
Comment