Witam, pojawiła się Pinta Stare Ale Jare oraz Dyniamit, wieczorem powróci Naked Mummy.
Pruszcz Gdański, Obrońców Pokoju 14, O! Piwo [zamknięte]
Collapse
X
-
Witam, na przyszłość bardzo bym prosił o zamieszczanie informacji na browar.biz o godzinach funkcjonowania sklepu w dniach około świątecznych i świątecznych, nie wszyscy mają profil na facebooku. Poza tym sklepik ma się dobrze, w sobotą był trochę tłok, ale czas upływa przyjemnie w kolejkowych pogaduchachDalej niewielki wybór piw z zagranicy
Comment
-
Zostały jeszcze dokładnie 4 buteleczki Sępa, dla porównania dojechał Rowing Jack, jest też Amber Boy, jakiś ten początek roku strasznie ospały, ale w nadchodzących tygodniach mamy nadzieję, że browary ruszę z ofensywą, wiosna za pasemComment
-
-
Witam!
Nasz sklep bierze udział w plebiscycie na "Najlepszy Sklep Powiatu Gdańskiego 2013" oraz na "Najsympatyczniejszego Sprzedawcę Powiatu Gdańskiego 2013 ". Jeżeli chcecie oddać na nas swój głos prosimy wysłać :
SMS pod nr 72355 o treści epsklep.20 - najlepszy sklep
SMS pod nr 72355 o treści epeksp.25 - najsympatyczniejszy sprzedawca
Koszt jednego SMSa: 2.46 zł z VAT
Pragniemy serdecznie podzienkować klientom, którzy zgłosili nas do konkursu.
Zachęcamy do głosowania!Comment
Related Topics
Collapse
-
Cześć,
mam taki niecny plan odwiedzin wszystkich browarów restauracyjnych w Polsce, tylko problem stanowi ustalenie ich kompletnej listy. Już myślałem, że mi się to udało i takich miejsc jest 109, ale w zeszły weekend byłem w Giżycku i okazało się, że tam również jest minibrowar...-
Channel: Poszukuję miejsca...
-
-
Wreszcie i Pruszków ma swoje piwo. Browar położony na długość papierosa od stacji PKP z buta. Otwarte Bramy witają pomieszczeniem z w którym jest bar, warzelnia i zaszklona leżakownia. Do tego dość spory ogródek za pomieszczeniem.
W chwili otwarcia dostępne 3 piwa: Lager, Pszeniczne,...-
Channel: Mazowieckie
-
-
Zdaje się całkiem niedawno zaczęli puszkować swoje piwa. Dwa lata temu tylko butelki z zawieszką można było kupić na wynos. A ten egzemplarz zakupiony wysyłkowo przez OMB.
ekstr 11.5 / 4,7 alk.
Bardzo dobrze pijalne jaśniuteńkie i lekkie w odbiorze piwo. Chmielenie...-
Channel: Piwo - konkretnie
2025-01-05, 00:03 -
-
Ekstrakt 13,5 °Blg, alk. 5,2%.
Barwa głęboko brązowa, pod światło ciemnobordowa, piwo lekko zmętnione.
Piany bardzo mało, ledwie kilkumilimetrowa warstewka która szybko znikła, brak plam. Czy to też efekt złego mycia kufli?
Pachnie ciemnymi słodami z lekkim diacetylem....-
2022-11-04, 22:28 -
-
Ekstrakt 12°Blg, alk. 5%.
Barwa jasnożółta, piwo zmętnione.
Pachnie bardzo ładnie chmielowo i cytrusowo.
Wyraźna owocowość w postaci limonki, żółtego grejfruta, olejki cytrusowe, nuty prażonego słonecznika. Dużo fajnej chmielowej goryczki ścielącej się na podniebieniu,...-
2022-11-04, 22:08 -
- Loading...
- Koniec listy.
Comment