Czy będziesz miał jeszcze dostawę Kormoran AIPA ???
Pruszcz Gdański, Obrońców Pokoju 14, O! Piwo [zamknięte]
Collapse
X
-
Pierwszy raz w O!Piwo piwa z minibrowaru Haust: Ciemny Bock, Pils Zielonogórski, Dr.Citra, Pan Witek!!!
Ponadto Naturalne Niefiltrowane i Viva Hel z Gościszewa, Amber Boy i Sweet Cow z AleBrowaru, Svijany Maz i Baron oraz Primator EPA i 24.
To tak ze świeżej dostawy, a oprócz tego na półkach Rowing Jack, King of Hope z AleBrowaru, z Pinty Imperium Atakuje, Viva La Wita, Atak Chmielu, alaGrodziskie, Dobry Wieczór, Angielskie Śniadanie.
Comment
-
Comment
Related Topics
Collapse
-
Cześć,
mam taki niecny plan odwiedzin wszystkich browarów restauracyjnych w Polsce, tylko problem stanowi ustalenie ich kompletnej listy. Już myślałem, że mi się to udało i takich miejsc jest 109, ale w zeszły weekend byłem w Giżycku i okazało się, że tam również jest minibrowar...-
Channel: Poszukuję miejsca...
-
-
Wreszcie i Pruszków ma swoje piwo. Browar położony na długość papierosa od stacji PKP z buta. Otwarte Bramy witają pomieszczeniem z w którym jest bar, warzelnia i zaszklona leżakownia. Do tego dość spory ogródek za pomieszczeniem.
W chwili otwarcia dostępne 3 piwa: Lager, Pszeniczne,...-
Channel: Mazowieckie
-
-
Zdaje się całkiem niedawno zaczęli puszkować swoje piwa. Dwa lata temu tylko butelki z zawieszką można było kupić na wynos. A ten egzemplarz zakupiony wysyłkowo przez OMB.
ekstr 11.5 / 4,7 alk.
Bardzo dobrze pijalne jaśniuteńkie i lekkie w odbiorze piwo. Chmielenie...-
Channel: Piwo - konkretnie
2025-01-05, 00:03 -
-
Ekstrakt 13,5 °Blg, alk. 5,2%.
Barwa głęboko brązowa, pod światło ciemnobordowa, piwo lekko zmętnione.
Piany bardzo mało, ledwie kilkumilimetrowa warstewka która szybko znikła, brak plam. Czy to też efekt złego mycia kufli?
Pachnie ciemnymi słodami z lekkim diacetylem....-
2022-11-04, 22:28 -
-
Ekstrakt 12°Blg, alk. 5%.
Barwa jasnożółta, piwo zmętnione.
Pachnie bardzo ładnie chmielowo i cytrusowo.
Wyraźna owocowość w postaci limonki, żółtego grejfruta, olejki cytrusowe, nuty prażonego słonecznika. Dużo fajnej chmielowej goryczki ścielącej się na podniebieniu,...-
2022-11-04, 22:08 -
- Loading...
- Koniec listy.
Comment