nie smakuje pszenicą i jest faktycznie bardzo smaczny.
Gdańsk, Przywidzka 7 (Szadółki - Rental Park), Piwoteka [zamknięte]
Collapse
X
-
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika abernacka Wyświetlenie odpowiedziA nie mówiłem!
Ciekaw jestem, jak sklep mi wytłumaczy ewidentne niedolanie do peta piwa.
Czy naprawdę musicie stosować takie praktyki?
Oto dowód:
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika canigggia Wyświetlenie odpowiedziMarcin, zdarza się i najlepszym. Większość butelek od Pinty ma piwo nalane na różnym poziomie objętości. Tak mocno bym nie dramatyzował.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika abernacka Wyświetlenie odpowiedziJeżeli zwraca się uwagę, że piwo może być nie dolane a obsługa wmawia mi co innego, to mam prawo być niezadowolony!
Comment
-
-
Bardzo dziękuję za wszelkie komentarze, nawet te krytyczne.
Zapewniam, że nie stosujemy żadnych nieuczciwych praktyk. Wielokrotnie zdarza się, że butelka napełniona jest po brzegi. (Czego dowodem jest ostatni komentarz). To czy Pet jest niedopełniony czy przelany, wynika jedynie z problemu z opanowaniem sztuki nalewania pod ciśnieniem, co jest naprawdę trudne.
Przepraszam, jeśli poczuł się Pan dotknięty zachowaniem sprzedawcy
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika PiwotekaGda Wyświetlenie odpowiedziMyślę, że każdy znajdzie coś dla siebie
M.
Comment
-
-
Nowości
Właśnie wjechały trzy nowości z Browaru Zamkowego w Radomiu znanego jako Dionizos. Piwa Smoczne: Klasyk to typowy pils, z wyczuwalną goryczką. Silne to piwo mocne, natomiast Premium jest piwem delikatnym z lekką goryczką, zakończonym słodkawą nutą. Zobaczymy czy dorównają popularnością pochodzącym z tego samego browaru Kotom: Białemu, Rudemu i Czarnemu.
Zapraszamy
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika PiwotekaGda Wyświetlenie odpowiedziPrzed chwilą wjechała Widawa - browar restauracyjny. W ofercie:
Widawa - Premium Lager,
Augustiańskie - Koźlak Pszeniczny,
Czarny Kur - Piwo Czarne
Borsuk - Porter Dymiony
Orka - Cascadian Dark Ale
Comment
-
-
Nie ma browaru w Radomiu, proszę nie rozpowszechniać głupot na temat sprzedawanego towaruLast edited by Pendragon; 2013-02-15, 20:17.
moje piwne mapy // Piwny Informator (facebook) // Browarek Camelot
Lepiej siedzieć w gospodzie nad piwem i rozmyślać o kościele, niż siedzieć w kościele myśląc o gospodzie
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika tomek35 Wyświetlenie odpowiedziCzy w/w piwa z Widawy jeszcze są dostępne?
Comment
-
Comment