Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Pendragon
Wyświetlenie odpowiedzi
Gdańsk, Przywidzka 7 (Szadółki - Rental Park), Piwoteka [zamknięte]
Collapse
X
-
-
-
Ponownie witamy Widawę
Tym razem:
Czarny Kur - Piwo Czarne
Augustiańskie - Koźlak Pszeniczny
Piwo Parowe - Dampfbier
Shark - American Pale Ale
Dojechała Pinta:
- Jak w Dym
- Atak Chmielu
- Stare ALE Jare
- Dobry Wieczór
- Czarna Dziura
- Odsiecz Wiedeńska
- Angielskie Śniadanie
oraz AleBrowar:
Amber Boy
Rowing Jack
Black Hope
Sweet Cow
Również dzisiaj podpięliśmy świeże Senojo Vilniaus Alus jasne niefiltrowane lane do Pet.
Zapraszamy
Comment
-
-
Pytanie
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika PiwotekaGda Wyświetlenie odpowiedziPonownie witamy Widawę
Tym razem:
Czarny Kur - Piwo Czarne
Augustiańskie - Koźlak Pszeniczny
Piwo Parowe - Dampfbier
Shark - American Pale Ale
Dojechała Pinta:
- Jak w Dym
- Atak Chmielu
- Stare ALE Jare
- Dobry Wieczór
- Czarna Dziura
- Odsiecz Wiedeńska
- Angielskie Śniadanie
oraz AleBrowar:
Amber Boy
Rowing Jack
Black Hope
Sweet Cow
Również dzisiaj podpięliśmy świeże Senojo Vilniaus Alus jasne niefiltrowane lane do Pet.
ZapraszamyPiwo jest dowodem na to, że Bóg nas kocha...
Comment
-
-
Zapraszam we wtorek po południu Będzie Widawa w szerokim asortymencie (Widawa - Premium Lager,
Augustiańskie, Czarny Kur, Piwo Parowe, Shark) i z AleBrowaru (Amber Boy, Sweet Cow, Balck Hope) oraz z Pinty: Czarna Dziura, Dobry Wieczór, Odsiecz Wiedeńska, Viva la Wita, Imperium Atakuje i jak w Dym.
Na ten moment został 1 Shark, Pinta: Czarna Dziura, Dobry Wieczór i Odsiecz Wiedeńska oraz wyżej wymienione pozycje z AleBrowaru.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika PiwotekaGda Wyświetlenie odpowiedziZapraszam we wtorek po południu Będzie Widawa w szerokim asortymencie (Widawa - Premium Lager,
Augustiańskie, Czarny Kur, Piwo Parowe, Shark) i z AleBrowaru (Amber Boy, Sweet Cow, Balck Hope) oraz z Pinty: Czarna Dziura, Dobry Wieczór, Odsiecz Wiedeńska, Viva la Wita, Imperium Atakuje i jak w Dym.
Na ten moment został 1 Shark, Pinta: Czarna Dziura, Dobry Wieczór i Odsiecz Wiedeńska oraz wyżej wymienione pozycje z AleBrowaru.
PS. Ile kosztuje u Was "Shark" ?Piwo jest dowodem na to, że Bóg nas kocha...
Comment
-
-
Wczoraj sklep zakończył swój byt.
moje piwne mapy // Piwny Informator (facebook) // Browarek Camelot
Lepiej siedzieć w gospodzie nad piwem i rozmyślać o kościele, niż siedzieć w kościele myśląc o gospodzie
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Spjenty Wyświetlenie odpowiedziKurcze a ja 10 minut dreptałem wokoło i się zastanawiałem jak tam wejść bo baner PIWOTEKA wisi pod dachem a wejścia nigdzie nie ma"Ruszaj się Bruno, idziemy na piwo;
Niechybnie brakuje tam nas!
Od stania w miejscu niejeden już zginął,
Niejeden już zginął kwiat!"
Comment
-
Comment