oo, a ten ukraiński cydr jest dobry, próbował ktoś?
Olsztyn, Janowicza 4a, Kraina Piw Regionalnych
Collapse
X
-
Witam
Zapraszam chętnych na nową dostawę. Przyjechało dużo nowych piwek zagranicznych:
ANGLIA, AMERYKA, BELGIA, INDIE, HOLANDIA, CZECHY no i oczywiście POLSKA oraz piwo z Madagaskaru (gdzie mieszka "Król Julian").
Niestety nie będę wymieniał co jest nowego, a co już było szczegółowo, bo jest tego za dużo, po prostu przyjdzcie i przekonajcie się sami, a nie pożałujecie.Last edited by piwareg; 2013-08-22, 22:45.
Comment
-
-
Bardzo miło wspominam moje dwie wakacyjne wizyty po prawie 4 skrzynki dobrego Piwa. W tym ponad 60% Rześkiego
Dziękuję za dobry wybór i jak dla mnie, w idealnej, bo od południowego wlotu, lokalizacji w Olsztynie.
Znam osoby pijące koncerniaki, mimo że próbowały PIWA. Już nie potrafię im pomóc...
Maciek urodził się po zamknięciu Browarów Warmińsko-Mazurskich "JURAND" w Olsztynie. Będą musiały mu wystarczyć wspomnienia taty...
Mateusz z kolei... w okresie wielkiego bumu browarów kontraktowych i minibrowarów restauracyjnych. Czego się ze mną napije za kilkanaście lat?
Comment
-
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika goblin69 Wyświetlenie odpowiedziCzy przewidujecie sprowadzenie piwa Bieszczadzkiej Wytwórni Piwa Ursa Maior?
Jeśli się uda to będzie opisane na tej stronie, a ty dowiesz się jako pierwszy.
Comment
-
-
Witam
Wjechała nowa dostawa.Sporo nowości ze SZKOCJI, CZECH, NIEMIEC, BELGI oraz ANGLIA no i oczywiście POLSKA.
PILS z GOŚCIESZEWA
OPAT
BREZNAK
CERNA HORA
GULDEN DRAAK
ABBOT ALE
JOKER IPA
HAYMAKER
WILLIAMS RED
CAESAR AUGUSTUS
SPATEN OKTOBERFESTBIER
LOWENBRAU OKTOBERFESTBIER
wymieniłem tylko niektóre piwa, reszte zobaczycie gdy przyjdziecie sami,a naprawdę warto.
Jutro będą z KORMORANA PODRÓŻE IPA oraz WEIZENBOCK
Chętnych serdecznie zapraszamy
Comment
-
Comment