A byłem 3 dni temu. Nad wejściem szyld: PIWA REGIONALNE to wchodzę a tam... ciastka, soki, automat z napojami, pieczywo i nie wiem co jeszcze bo doznałem szoku i zaraz wyszedłem myśląc, że pomyliłem sklepy. Jednak innego wejścia nie znalazłem więc do dwóch razy sztuka: wchodzę - może mi się przywidziało? Ale nie, półki te same co za pierwszym podejściem. Zapytałem ekspedientkę czy piwa regionalne to aby tutaj i otrzymałem odpowiedź, ze "tak ale tylko w okresie letnim" . Załamka... Widocznie zimą się słabo lub w ogóle nie sprzedają... No nic, pozostaje wytrzymać jeszcze te kilka miesięcy i sprawdzić co wówczas w trawie piszczy na Janowicza 4a.
Olsztyn, Janowicza 4a, Kraina Piw Regionalnych
Collapse
X
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika krzychu_michu Wyświetlenie odpowiedziA byłem 3 dni temu. Nad wejściem szyld: PIWA REGIONALNE to wchodzę a tam... ciastka, soki, automat z napojami, pieczywo i nie wiem co jeszcze bo doznałem szoku i zaraz wyszedłem myśląc, że pomyliłem sklepy. Jednak innego wejścia nie znalazłem więc do dwóch razy sztuka: wchodzę - może mi się przywidziało? Ale nie, półki te same co za pierwszym podejściem. Zapytałem ekspedientkę czy piwa regionalne to aby tutaj i otrzymałem odpowiedź, ze "tak ale tylko w okresie letnim" . Załamka... Widocznie zimą się słabo lub w ogóle nie sprzedają... No nic, pozostaje wytrzymać jeszcze te kilka miesięcy i sprawdzić co wówczas w trawie piszczy na Janowicza 4a.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika krzychu_michu Wyświetlenie odpowiedziA byłem 3 dni temu. Nad wejściem szyld: PIWA REGIONALNE to wchodzę a tam... ciastka, soki, automat z napojami, pieczywo i nie wiem co jeszcze bo doznałem szoku i zaraz wyszedłem myśląc, że pomyliłem sklepy. Jednak innego wejścia nie znalazłem więc do dwóch razy sztuka: wchodzę - może mi się przywidziało? Ale nie, półki te same co za pierwszym podejściem. Zapytałem ekspedientkę czy piwa regionalne to aby tutaj i otrzymałem odpowiedź, ze "tak ale tylko w okresie letnim" . Załamka... Widocznie zimą się słabo lub w ogóle nie sprzedają... No nic, pozostaje wytrzymać jeszcze te kilka miesięcy i sprawdzić co wówczas w trawie piszczy na Janowicza 4a.
Jest to pierwszy wolno stojący, żółty budynek na przeciwko parkingu strzeżonego jadąc od Wilczyńskiego (nie pomyl z piekarnią, to 2 dudynek przy skrzyżowaniu Janowicza z Mroza).
Jak to się mówi do trzech razy sztuka. Teraz już powinieneś trafić.
Comment
-
-
No to w takim razie przepraszam za zamieszanie. Od samego początku mi coś nie grało. Zamieścił Pan newsa o nowych piwach jakiś tydzień temu, ja zachodzę do sklepu (przypominam, że nad wejściem do sklepu napis "PIWA REGIONALNE" a tam nic. Trafiłem do spożywczaka obok Lidla a "Kraina" jest sporo dalej z tego co widzę. Niezła kompromitacja Mea culpa.
Comment
-
-
Witam.
Od wczoraj w sprzedaży kolejna partia nowości. Zapraszam wszystkich do przedświątecznych zakupów. Na npółkach m.in.: "Smocze" i "Bernard" z Radomia, "Krakuer" z browaru Południe, "Biała noc" - czernihowskie, "Celtyckie" i "Lubuskie zielone" z Witnicy, "Zawiercie: Bursztynowe, czekoladowe" i "Jurajskie ciemne pszeniczne", "Przaśne", "Ciechan Porter" i kilka innych.
Wszystkim klientom życzymy udanych, pogodnych i wesołych Świąt Wielkiejnocy oraz mega bitwy na śnieżki w Dyngusa - życzy ekipa "Krainy piw".
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika piwareg Wyświetlenie odpowiedziWitam.
Od wczoraj w sprzedaży kolejna partia nowości. Zapraszam wszystkich do przedświątecznych zakupów. Na npółkach m.in.: "Smocze" i "Bernard" z Radomia, "Krakuer" z browaru Południe, "Biała noc" - czernihowskie, "Celtyckie" i "Lubuskie zielone" z Witnicy, "Zawiercie: Bursztynowe, czekoladowe" i "Jurajskie ciemne pszeniczne", "Przaśne", "Ciechan Porter" i kilka innych.
Wszystkim klientom życzymy udanych, pogodnych i wesołych Świąt Wielkiejnocy oraz mega bitwy na śnieżki w Dyngusa - życzy ekipa "Krainy piw".
Comment
-
-
W końcu trafiłem do Krainy... Faktycznie po wejściu jest uderzenie proszkami do prania ale mi to nie przeszkadza - to nie pub. Po chwili oczom ukazuje się całkiem spora półka z regionalnymi. Mogę śmiało napisać, że mają największy wybór ze sklepów z regionalnymi w których byłem. Ceny średnie, widziałem taniej, widziałem drożej. Na pewno będę wpadał często, polecam.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika piwosc Wyświetlenie odpowiedziObsługa ani super sympatyczna ani nie super niesympatyczna. Taka po prostu. Podaje piwo i mówi cenę. Nic więcej.
Masz rację czsem z doskoku jest tam taki młody łepek, który obsługuje tak jak mówisz i pewnie na niego trafiłeś.
Ten "młody łepek" tylko czasem dorabia i nie jest taki obeznany w piwach nie miło jest słyszeć takie opinie.
Comment
-
-
Trzeba zagryźć zęby i z każdym dniem pracować na lepszą- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).
Comment
-
-
Końca Świata nigdzie teraz nie dostaniesz, bo obecnie nie jest warzony, a to co było dawno się skończyło. Może pod koniec roku Pinta wypuści ponownie. AleBrowar na Janowicza jest dosyć często.
Ale to, co w sklepie mnie dziwi i troszkę drażni to lodówki. Ostatnio będąc poprosiłem o jedno piwo, pan podał, ale ja powiedziałem, czy mogę z lodówki? Odpowiedź była taka: Nie ma znaczenia, od rana lodówki nie są włączone! Była wtedy godzina około 22.00. To ja się pytam, po co są lodówki w sklepie?
Comment
-
-
Witam wszystkich, którzy nie mogli sie doczekac na "Gruit Kopernikowski" czyli pierwsze lawendowe piwo w Polsce wyprodukowane przez nasz olsztynski Browar Kormoran. Dzisiaj przywiozlem pierwsza dostawe. Jestem rowniez po degustacji i musze przyznac, ze piwko lawendowe jest bardzo dobre. Lekki lawendowy aromat i smak sprawiaja, ze jest to oryginalny napoj na cieple wiosenne dni. Polecam!!! Do kupienia rowniez w zestawie z pokalem.
Od dzis takze w naszym sklepie mozna kupic "Przasne" z BK, a jutro lub w czwartek nowa dostawa piw. Zapraszam
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika canigggia Wyświetlenie odpowiedziAle to, co w sklepie mnie dziwi i troszkę drażni to lodówki. Ostatnio będąc poprosiłem o jedno piwo, pan podał, ale ja powiedziałem, czy mogę z lodówki? Odpowiedź była taka: Nie ma znaczenia, od rana lodówki nie są włączone! Była wtedy godzina około 22.00. To ja się pytam, po co są lodówki w sklepie?
Musiałeś być w chłodniejszy dzień, czyli w sobote lub niedziele.Wtedy lodówki nie chodziły.
Od piątku zaczeliśmy włączać, ale na razie tylko w słoneczne, ciepłe dni, gdyż spora część klientów w te zimniejsze dni nie chciała z lodówki.Last edited by piwareg; 2013-04-23, 20:33.
Comment
-
Comment