Sklep na głównej ulicy. Prostopadłą do niej uliczka prowadzi na molo. Wracajac z mola należy skręcić w prawo i przejsc na drugą stronę ulicy. Sklep jest po kilkunastu metrach. Obok opisywanego Strong Suffolka, niemały wybór piw brytyjskich, wyroby Juranda i sporo różnej zagranicy. W każdym razie warto wpaść, będąc w okolicy.
Ostróda, Mickiewicza, Alkohole Świata
Collapse
Related Topics
Collapse
-
Chwilę temu wydane trafiły do mnie dwie książeczki związane z historycznymi Browarami Grodziskimi SA.
https://www.browar.biz/centrumpiwowa...-wojciechowski
Antoni Thum - Jak zawładnąłem... -
Piwo ciekawostka, bo nie tylko jest w nim oryginalny chmiel słoweński (Styrian Dragon), ale dodatkowo słodowany bobik (pastewna odmiana bobu).
Ekstr. 15%
Alk. 6,0%
Aromat - cytrusy i lekka trawa od chmielu
Piana - wyższa, niezbyt trwała, dłuższa koronka...-
Channel: Piwo - konkretnie
-
-
Szedłem dziś jedną z głównych arterii Bydgoskiego Przedmieścia, gdy na słupie ogłoszeniowym dostrzegłem plakat informujący o zlokalizowanej tuż obok Galerii Piwa. Wszedłem więc w podwórko, gdzie wśród pawilonów (czytaj: budek) zlokalizowanych przed Polo Marketem znalazlem Galerię Piwa....
-
Channel: Kujawsko-Pomorskie
-
-
Gdynia, ul. Admirała Józefa Unruga 52, Alkohole Winoteka
Nowy sklep na Obłużu i dzisiaj zakupiłem 5 piw z Browaru Mikołajki : APA, NEIPA, marcowe, lager, Wheat IPA-
Channel: Pomorskie
2021-06-09, 18:22 -
-
Obecnie chyba jedyny sklep w Pobierowie z kraftami. Stały butelki z Okrętowego, Artezana, Pinty, Radugi, Gościszewa, Trzech Kumpli, Rockmill. Ceny około 9-10zł za but
ps
oraz ich hicior Pobierowo jest OK-
Channel: Zachodniopomorskie
2017-07-25, 20:13 -
- Loading...
- Koniec listy.