Biskupiec, Pl. Wolności 1/12, delikatesy Waldi

Collapse
X

• Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • earl_grey
    Sierżant Pijalniowy Zaprawiacz
    • 2005.05
    • 203

Biskupiec, Pl. Wolności 1/12, delikatesy Waldi

Jeśli przejeżdżacie przez Biskupiec i macie ochotę na produkty Kormorana to ułatwię Wam zadanie. Dostępne Mocne i Olsztyńskie oraz cała gama piw z Juranda. Przeszedłem sporo sklepów w poszukiwaniu dobrego piwa w tym miasteczku i jedynie tam było coś godnego uwagi.
    Ostatnia zmiana dokonana przez earl_grey; 2007-03-04, 09:05.

Related Topics

Collapse

• pebejot
    Głowno, Plac Wolności 11/13, Restauracja&Pizza Sami Swoi
    pebejot
    W samym centrum Głowna przy Placu Wolności w restauracji i pizzerii "Sami Swoi" od niedawna działa browar.
    Jest to browar restauracyjny inny niż wszystkie. Nie ma tu wyszukanych dań z górnej półki i nadętej atmosfery, jest to po prostu zwykły bar z prostą kuchnią + narodowa...
    2020-06-15, 16:39
  • darekd
    Wrocław, Białowieska 13A, Delikatesy Premium
    darekd
    Większy samoobsługowy sklep na Popowicach z dość przyzwoitym wyborem polskich kraftów, trochę piw czeskich.
    Na uwagę zasługuje natomiast bardzo duży asortyment Browaru Zamkowego w Cieszynie (od Lekkiego Żytniego po trzy rodzaje ich barley wine).
    2021-02-10, 21:49
  • jacekwerner
    Opole, Krakowska 30A, Delikatesy/Meating
    jacekwerner
    21 listopada otworzył swe podwoje nowy lokal o swojsko brzmiącej nazwie : Delikatesy. My też mamy swoja kontynuację - w miejscu, gdzie "od zawsze" opolskie delikatesy się mieściły, po remoncie ruszyło nowe przedsięwzięcie o nazwie jak wyżej. W lokalu pozostał kultowy element starego...
    2017-11-29, 12:19
  • dyczkin
    Niechanowo, [Posnania] 100 Lat Wolności
    dyczkin
    Piwo gotowe do oceny
    2018-09-05, 17:01
  • Alkoneser
    Browary restauracyjne w Polsce
    Alkoneser
    Cześć,
    mam taki niecny plan odwiedzin wszystkich browarów restauracyjnych w Polsce, tylko problem stanowi ustalenie ich kompletnej listy. Już myślałem, że mi się to udało i takich miejsc jest 109, ale w zeszły weekend byłem w Giżycku i okazało się, że tam również jest minibrowar...
    2024-08-05, 11:26
  • Loading...
  • Koniec listy.
Przetwarzanie...