Olsztyn, Wojska Polskiego 43, Konrad

Collapse
X

• Filtruj
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • zerom_ol
    Kapral Kuflowy Chlupacz
    • 2011.10
    • 50

i już wróciłem. Sklep otwarty jest od godziny prawdopodobnie od 9-22 codziennie. Kormoran był kompletny wraz z czerwonym goldem.

Comment

• Jurandofil
      Kapitan Lagerowej Marynarki
      🍼
      • 2007.10
      • 977

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika zerom_ol Wyświetlenie odpowiedzi
      Sklep otwarty jest od godziny prawdopodobnie od 9-22 codziennie.
      Cholera... no i nie wiem czy jak podjadę to będzie czynny
      Ale PRAWDOPODOBNIE zaryzykuję
      Znam osoby pijące koncerniaki, mimo że próbowały PIWA. Już nie potrafię im pomóc...

Maciek urodził się po zamknięciu Browarów Warmińsko-Mazurskich "JURAND" w Olsztynie. Będą musiały mu wystarczyć wspomnienia taty...
      Mateusz z kolei... w okresie wielkiego bumu browarów kontraktowych i minibrowarów restauracyjnych. Czego się ze mną napije za kilkanaście lat?

Comment

• zerom_ol
        Kapral Kuflowy Chlupacz
        • 2011.10
        • 50

znaczy się od 9-22 w niedziele na 100% a od pon do soboty to raczej wcześniej otwierają a zamykają tak samo o 22

Comment

• Jurandofil
          🍼
          • 2007.10
          • 977

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika zerom_ol Wyświetlenie odpowiedzi
          znaczy się od 9-22 w niedziele na 100% a od pon do soboty to raczej wcześniej otwierają a zamykają tak samo o 22
          Ta informacja już mnie przekonała. Dziękuję!
          Znam osoby pijące koncerniaki, mimo że próbowały PIWA. Już nie potrafię im pomóc...

Maciek urodził się po zamknięciu Browarów Warmińsko-Mazurskich "JURAND" w Olsztynie. Będą musiały mu wystarczyć wspomnienia taty...
          Mateusz z kolei... w okresie wielkiego bumu browarów kontraktowych i minibrowarów restauracyjnych. Czego się ze mną napije za kilkanaście lat?

Comment

• Jurandofil
            🍼
            • 2007.10
            • 977

Sklep odwiedziłem w przewidywanym terminie. I tak mi się spodobało, że jeszcze wróciłem tu dwa razy podczas tygodniowego pobytu w okolicy. Piwa z Kormorana znikają z półek znacznie szybciej niż stojące obok butelki innych Browarów.

Dziękuję i polecam

Comment

• Kazimierz_W
              🍼🍼
              • 2009.05
              • 689

Po remoncie nie ma już dwu sklepów obok siebie, ale jeden duży o nazwie Konrad. Proponuję ART'owi zmienić temat dyskusji.
              Sklep w końcu odwiedziłem wczoraj. A tam, nawet w lodówce(!!): pełna gama Kormorana, Ciechany, Pinty, Jabłonowo, Manufaktura Piwna, ukraińskie, jedno estoskie. Z belgów był Petrus Oud Bruin 0,7l za 30zł, od razu jeden nabyłem.
              Generalnie widać, że Pani ma pojecie i chęci. Namawialiśmy ją na AleBrowar, obiecała że zamówi. Przy tej okazji można liczyć pewnie i na Gościszewo.

Ona wspiera nas, więc i my wesprzyjmy ją
              Browar Bociana smaczny od rana
              Słuchaj Zakładu Patologii Dźwięku w każdy czwartek od 22.00 na www.uwmfm.pl or die!!

http://pl-pl.facebook.com/pages/Zak%...10390938984626

Comment

• JasnyPiorun
                Szeregowy Piwny Łykacz
                • 2013.02
                • 18

Byłem w zeszłym tygodniu w Konradzie. Śmiało mogę polecić.

Co tam znajdziemy?
                Pinta - kilka sztuk
                AleBrowar - Rowning Jack, Amber Boy, Black Hope (i coś jeszcze chyba było)
                Kormoran - parę sztuk
                Browar Zamkowy
                Ciechan chyba też był...
                i do tego piwka zagraniczne...

Comment

• krzychu_michu
                  Kapral Kuflowy Chlupacz
                  • 2013.03
                  • 48

Witam.
                  Mam miłą informację dla piwoszy z Olsztyna gustujących w Alebrowarze.
                  Dziś zajechałem na Zatorze po jakiegoś Ciechana lub Kormorana a wyszedłem z 4 butelkami BalckHope, SweetCow i AmberBoya - wszystko po 3,00. Ze względu na normalne ceny (7-11zł) tych piw i krótki staż w niekoncernowych nie miałem dotąd okazji spróbować ich produktów. Jedyny problem (czy to w ogóle problem?) data przydatności: 30.03.2013. Więc zanim je zwrócą i wyleją polecam zajechać spragnionym. Duuuuużo Czarnej Nadziei, z resztą raczej krucho.

Comment

• Kazimierz_W
                    🍼🍼
                    • 2009.05
                    • 689

Rotacja na półkach ostatnio trochę mała, z nowości doszły Zawiercie, Dymy Olbrachta Podróżne Kormorana. O ile cena Wita jest do przełknięcia 6,10zł, to cena Amerykańskiej IPA jest już mordercza 8,10zł. W Olsztynku nabywam ją po 7,49zł.
                    Słuchaj Zakładu Patologii Dźwięku w każdy czwartek od 22.00 na www.uwmfm.pl or die!!

Comment

• JasnyPiorun
                      Szeregowy Piwny Łykacz
                      • 2013.02
                      • 18

Co na półkach w sklepie ciekawego? Może jakieś nowości z Pinty albo Alebrowaru?
                      Pytam, bo nie jestem z Olsztyna.

Comment

• Kazimierz_W
                        🍼🍼
                        • 2009.05
                        • 689

Ale Browar i Pinta to stały element asortymentu tego sklepu. Z nowości są piwa z Olimpu, w tym Prometeusz przyprawiony świeżym chmielem. Możesz jechać w ciemno.

Comment

• JasnyPiorun
                          Szeregowy Piwny Łykacz
                          • 2013.02
                          • 18

Byłem wczoraj. Szału nie było.
                          Pinta tylko Dobry Wieczór
                          AleBrowaru zero
                          kupiłem 4 chyba ostatnie piwka z Olimpu.

Comment

Przetwarzanie...
                          X