i już wróciłem. Sklep otwarty jest od godziny prawdopodobnie od 9-22 codziennie. Kormoran był kompletny wraz z czerwonym goldem.
Olsztyn, Wojska Polskiego 43, Konrad
Collapse
X
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika zerom_ol Wyświetlenie odpowiedziSklep otwarty jest od godziny prawdopodobnie od 9-22 codziennie.
Ale PRAWDOPODOBNIE zaryzykujęZnam osoby pijące koncerniaki, mimo że próbowały PIWA. Już nie potrafię im pomóc...
Maciek urodził się po zamknięciu Browarów Warmińsko-Mazurskich "JURAND" w Olsztynie. Będą musiały mu wystarczyć wspomnienia taty...
Mateusz z kolei... w okresie wielkiego bumu browarów kontraktowych i minibrowarów restauracyjnych. Czego się ze mną napije za kilkanaście lat?
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika zerom_ol Wyświetlenie odpowiedziznaczy się od 9-22 w niedziele na 100% a od pon do soboty to raczej wcześniej otwierają a zamykają tak samo o 22
Znam osoby pijące koncerniaki, mimo że próbowały PIWA. Już nie potrafię im pomóc...
Maciek urodził się po zamknięciu Browarów Warmińsko-Mazurskich "JURAND" w Olsztynie. Będą musiały mu wystarczyć wspomnienia taty...
Mateusz z kolei... w okresie wielkiego bumu browarów kontraktowych i minibrowarów restauracyjnych. Czego się ze mną napije za kilkanaście lat?
Comment
-
-
Sklep odwiedziłem w przewidywanym terminie. I tak mi się spodobało, że jeszcze wróciłem tu dwa razy podczas tygodniowego pobytu w okolicy. Piwa z Kormorana znikają z półek znacznie szybciej niż stojące obok butelki innych Browarów.
Dziękuję i polecamZnam osoby pijące koncerniaki, mimo że próbowały PIWA. Już nie potrafię im pomóc...
Comment
-
-
Po remoncie nie ma już dwu sklepów obok siebie, ale jeden duży o nazwie Konrad. Proponuję ART'owi zmienić temat dyskusji.
Sklep w końcu odwiedziłem wczoraj. A tam, nawet w lodówce(!!): pełna gama Kormorana, Ciechany, Pinty, Jabłonowo, Manufaktura Piwna, ukraińskie, jedno estoskie. Z belgów był Petrus Oud Bruin 0,7l za 30zł, od razu jeden nabyłem.
Generalnie widać, że Pani ma pojecie i chęci. Namawialiśmy ją na AleBrowar, obiecała że zamówi. Przy tej okazji można liczyć pewnie i na Gościszewo.
Ona wspiera nas, więc i my wesprzyjmy jąBrowar Bociana smaczny od rana
Słuchaj Zakładu Patologii Dźwięku w każdy czwartek od 22.00 na www.uwmfm.pl or die!!
http://pl-pl.facebook.com/pages/Zak%...10390938984626
Comment
-
-
Witam.
Mam miłą informację dla piwoszy z Olsztyna gustujących w Alebrowarze.
Dziś zajechałem na Zatorze po jakiegoś Ciechana lub Kormorana a wyszedłem z 4 butelkami BalckHope, SweetCow i AmberBoya - wszystko po 3,00. Ze względu na normalne ceny (7-11zł) tych piw i krótki staż w niekoncernowych nie miałem dotąd okazji spróbować ich produktów. Jedyny problem (czy to w ogóle problem?) data przydatności: 30.03.2013. Więc zanim je zwrócą i wyleją polecam zajechać spragnionym. Duuuuużo Czarnej Nadziei, z resztą raczej krucho.
Comment
-
-
Rotacja na półkach ostatnio trochę mała, z nowości doszły Zawiercie, Dymy Olbrachta Podróżne Kormorana. O ile cena Wita jest do przełknięcia 6,10zł, to cena Amerykańskiej IPA jest już mordercza 8,10zł. W Olsztynku nabywam ją po 7,49zł.Browar Bociana smaczny od rana
Słuchaj Zakładu Patologii Dźwięku w każdy czwartek od 22.00 na www.uwmfm.pl or die!!
Comment
-
-
Ale Browar i Pinta to stały element asortymentu tego sklepu. Z nowości są piwa z Olimpu, w tym Prometeusz przyprawiony świeżym chmielem. Możesz jechać w ciemno.Browar Bociana smaczny od rana
Comment
-
Comment