Olsztyn, Wilczyńskiego 15A, Piwa Regionalne (zamknięte)

Collapse
X

• Filtruj
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • tendragon
    Szeregowy Piwny Łykacz
    • 2009.03
    • 7

To byla ironia

Comment

• bialy-r
      Sierżant Pijalniowy Zaprawiacz
      • 2008.04
      • 100

Byłem dziś, sklep naprawdę bardzo dobrze zaopatrzony. Gratulacje za realizacje pomysłu, który wreszcie coś zmienił na dotychczasowej piwnej pustyni jaką był Olsztyn. Każdy piwosz w tym sklepie znajdzie swoją oazę.

Co do asortymentu dużo czeskich piw i belgijskich, trochę z wysp, standardowa reprezentacja piw z Litwy i Ukrainy, mało z innych krajów. Ale najważniejsze jest to że w końcu w sklepie w Olsztynie można kupić polskie piwa browarów: Ciechan, Fortuna, Koreb, Jagiełło, GAB, Krajan, Witnica, Czarnków.

Przyszły stały klient Życzy aby sklep rozwijał się i przysparzał wiele radości właścicielom (tej wewnętrznej i tej materialnej

Comment

• muzealnik
        • 2007.09
        • 141

Ja też gratuluję...
        Zacny sklep... blisko domu... po drodze spaceru z psem....
        Ukłony dla całej załogi...
        Z nad nabytej dziś pięknej "Bianki z Namuor"
        Nie myślałem, że kiedyś na Jarotach coś doprowadzi mnie do wzruszenia
        A jednak.

Czekamy na dalsze wypadki

Kazimierzu i ekipo gratulacje...
        Pozostaje tylko czekać na Specjala, bo z regionalnych chyba tylko jego brakowało (co za region)
        Juro jadę do Malborka, ale w poniedziałek się melduję

PS Potrzeba tylko zdjęćdo galerii
        coś z piwem zrobić... próbuję

Comment

• dezetka
          Szeregowy Piwny Łykacz
          • 2009.07
          • 17

sklep, piwo, goście

Dobry wieczór państwu, pierwszy dzień działalności sklepu dobiegł końca, dopiero chwilę temu tak naprawdę. Jeśli chodzi o mnie to mi sie bardzo podobało, miło było poznać wszytkich obecnych, mam nadzieję, że teraz będziemy spotykać się częściej
          Dziękuję, pozdrawiam i do zobaczenia wkrótce.
          Jacek z Piw Regionalnych

Comment

• tendragon
            Szeregowy Piwny Łykacz
            • 2009.03
            • 7

Bylem. Mila obsluga. Morze piwa. 100% satysfakcji!

Comment

• bialy-r
              • 2008.04
              • 100

Godziny otwarcia?

Jakie są godziny otwarcia sklepu w poszczególne dni??

Comment

• dezetka
                Szeregowy Piwny Łykacz
                • 2009.07
                • 17

godziny otwarcia sklepu

Sklep otwarty jest od poniedziałku do soboty w godzinach 10 - 22 (w niedziele JESZCZE nie działamy). W tę sobotę czyli 15 sierpnia sklep nie będzie czynny, więc na weekend zakupy trzeba poczynić wcześniej.
                Pozdrawiam

Comment

• dino19_87
                  Kapral Kuflowy Chlupacz
                  • 2006.12
                  • 61

gorąco polecam!!!! super obsługa i asortment. co godne uwagi, możliwość zgłoszenia własnych propozycji piw do sprowadzenia!!!! narazie mało sprzętu dla piwowara ale to miejmy nadzieje zmieni się na lepsze dzis o to zawalcze
                  Sędzia PSPD/BJCP. Prezes W-M OT PSPD. Browar Jaroty (domowy). Organizator Warmińskiego KPD. Główny piwowar Browar Warmia.

Comment

• dezetka
                    Szeregowy Piwny Łykacz
                    • 2009.07
                    • 17

sprzęt dla piwowarów

Co do sprzętu dla piwowarów, owszem mamy tylko dwa zestawy startowe z Browamatora, do tego trochę surowców. Z tych dwóch zestawów, to dziś pewien ktoś (pozdro Dąber) praktycznie"zaklepał" jeden z nich (już nie mogę doczekać się efektów), lecz jeśli ktokolwiek będzie potrzebował czegoś konkretnie, to na pewno będziemy ściągać to na zamówienie i w dobrej cenie. Ogólnie domowe piwowarstwo będziemy starać się wspierać na całej linii.

Pozdrowienia i podziękowania za miłe opinie (jak i za te mniej czyt. gdzie jest czarny special)

Comment

• dino19_87
                      Kapral Kuflowy Chlupacz
                      • 2006.12
                      • 61

dokładnie, szef wszystkich szefów - właściciel sklepu zapewnił mnie, że wszelkie zapotrzebowanie na sprzęt, surowce będzie zaspokajane
                      Sędzia PSPD/BJCP. Prezes W-M OT PSPD. Browar Jaroty (domowy). Organizator Warmińskiego KPD. Główny piwowar Browar Warmia.

Comment

• Kazimierz_W
                        Kapitan Lagerowej Marynarki
                        🍼🍼
                        • 2009.05
                        • 689

Muszę przyznać Drodzy Klienci, że dość mocno uszczupliliście nasze półki. Widząc zbliżający się krach piwny czym prędzej wysłałem wczoraj auto po moc browarków.
                        Dziś po południu powinien już trafić na półki Browar Konstancin (we wszelkich odmianach, w tym też niepasteryzowane z bardzo krótkim terminem ważności więc należy się spieszyć), Piast Niepasteryzowany, jeszcze coś z polski czego obecnie nie mogę spamiętać, oraz nowe czeskie piwka.
                        Na półki powróci Koreb, Lech Pils, Ciechan Miodowy, Nałęczowskie Ciemne....

Generalnie warto do nas często zachodzić i sprawdzać co jest, a zawsze coś pysznego się znajdzie. Np. pod koniec tygodnia powinien pojawić się Krzepiak z Cechana (o ile nam dowiozą, jak zamulą bedzie wojna z powodu braku Miodowego ), Kasztelan Niepasteryzowany oraz belgijski Palm.
                        Browar Bociana smaczny od rana
                        Słuchaj Zakładu Patologii Dźwięku w każdy czwartek od 22.00 na www.uwmfm.pl or die!!

http://pl-pl.facebook.com/pages/Zak%...10390938984626

Comment

• muzealnik
                          • 2007.09
                          • 141

Fajnie!
                          Jako głos ludu, który nie ma możliwości podejść do źródła w najbliższych daniach proszę o rozpatrzenie prośby o nowe sytel (zwłaszcza weinebocki, rogeny, itp.)
                          Może warto zastanowić się nad reprezentacją tych piw nawet z większych browarów... chyba niemieckich.
                          Jak pojawię sie w sklepie z pewnością jeszcze o tym zagadnę.

Comment

• tfur
                            Major Piwnych Rewolucji
                            🍼🍼
                            • 2006.05
                            • 1311

ponoć niemce nie schodzą, więc nie wiem, jak będzie, ale temat zawsze można powałkować, muzealniku. a sklep robi przyjemne wrażenie, zawalone po sufit skrzynkami zaplecze - jeszcze przyjemniejsze. obsługa też miła, w końcu rodzina. na pewno będę tam stałym gościem podczas wizyt w olsztynie, bo alternatywy przecież nie ma. co mówię, dziś jeszcze tam będę. i jutro pewnie też...
                            veni, emi, bibi

Comment

• muzealnik
                              • 2007.09
                              • 141

Sklep jasne, że klasa. Wczoraj w czasie mojej wizyty znów nowinki - "kierownik zmiany" przywiózł to i tamto.
                              Fajnie jest tam też spotkać znajomych lub nowych znajomych, z którymi można pogadać na piwne tematy [dzięki za dyskusje o gościszewskie pszenicy].
                              Mój post dyktowany był jedynie faktem, że brak troche piw do porównań własnych wyczynów piwowarskich. Bo jeśli jest sasion (jak u mnie w piwnicy) ok. jest grand cru (buteki w piwnicy) framboo (także) sklep daje możliwość porówanania.
                              Ale na Boga mam dwa rogeny i to rózne, a nikt (a przynajmniej spora część) tego piwa nie piła. Na forum też zdania podzielone.
                              Może zatem w czasie jesienno-zimowym sklep będzie realizował mała zamówienia piw naprawdę wyjątkowych stylów!!!
                              W czasie następnej wizyty postaram się o tym pogadać.

I jeszcze jedno - tym razem do obsługi - Moja Żona nie zawsze musi dostać labica jak ja wracam ze sklepu
                              Pozdrawiam i do rychłego zobaczenia

Comment

• Kazimierz_W
                                Kapitan Lagerowej Marynarki
                                🍼🍼
                                • 2009.05
                                • 689

Jeśli idzie o piwka niemieckie to niestety ich dostępność w Polsce (czyt. hurtownie) jest dość słaba. Generalnie staramy się ściągać co nam w łapy wpadnie
                                Apropo sezonowości, to tak potwierdzam, będziemy starali się w okresie jesienno-zimowym proponować więcej smaków przeznaczonych na chłodne dni.
                                Niepasteryzowany Konstancin poszedł na pniu.
                                Niestety mam też złe wieści dla miłośników piw z Ciechanowa. Piwa w browarze obecnie nie ma, w sobotę będzie rozlew, w związku z tym termin dostawy też się przesunie na poniedziałek/wtorek. Przepraszamy za zaistniałą sytuację. Nowe zamówienie zrobimy odpowiednio duże by Waszych przysmaków nie zabrakło do kolejnej dostawy z Ciechanowa.
                                Ale nie ma tego złego...w tym tygodniu dojechało tyle nowych fajnych piwek, że na pewno każdy znajdzie smak dla siebie
                                Browar Bociana smaczny od rana
                                Słuchaj Zakładu Patologii Dźwięku w każdy czwartek od 22.00 na www.uwmfm.pl or die!!

http://pl-pl.facebook.com/pages/Zak%...10390938984626

Comment

Przetwarzanie...
                                X