Sklep zlokalizowany w bezpośrednim sąsiedztwie powstającego lokalu z piwami regionalnymi. Wybór może trochę mniejszy niż na Wilczyńskiego ale podstawową zaletą tego sklepu jest to, że jest położony blisko starówki i że jest czynny w niedzielę. Godziny otwarcia (o ile dobrze odczytuję z powiększenia fotki, którą zrobiłem) to pn-sob: 10-23, nd: 11-22.
Olsztyn, Warszawska 31, Piwa Gatunkowe/Piwo Varia
Collapse
X
-
Olsztyn, Warszawska 31, Piwa Gatunkowe/Piwo Varia
Piwna Praha-przewodnik po praskich lokalach z prawdziwym piwem
Przewodnik po miejscach gdzie warzy się i serwuje dobre piwo-Polskie Minibrowary
Piwne podróże po Czechach-Piwne Czechy
Polskie Minibrowary na FB - codziennie nowe informacje!Tagi: brak
-
-
Wyszedłem stamtąd z całym kartonem czeskich piw z browaru Svijany, Prmator, Nova Paka oraz piwami z lokalnego kormorana. Obok tego mają prawie wszystko czego dusza zapragnie, czyli BOSS (Witnica), Ciechan, Czarnków, Amber, Konstancin, Koreb (Łask), Grybów i wiele innych. Czeskie piwa wycenione średnio, zaś polskie bardzo przystępne.
Do tego trzeba zwróć uwagę na miłą i fachową obsługę.
Do była moja pierwsza wizyta w Olsztynie. Podczas kolejnej nie jestem w stanie ominąć tego wspaniałego sklepu.
-
-
Poziom asortymentu nie dorównuje Piwom Regionalnym. Zapach wnętrza można przyrównać do tego z Dworca Centralnego (niezbyt zachęcający).
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika lisiewski Wyświetlenie odpowiedziDo tego trzeba zwróć uwagę na miłą i fachową obsługę.
Według mnie lepiej odwiedzić sklep na Jarotach, w którym mają większy wybór i znają się na rzeczy.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika nynek Wyświetlenie odpowiedziPoziom asortymentu nie dorównuje Piwom Regionalnym. Zapach wnętrza można przyrównać do tego z Dworca Centralnego (niezbyt zachęcający).
Comment
-
-
Nawet nie!
Z Kortowa polecam dojazd autobusem 30 i 33. Przystanek pod samymi Piwami Regionalnymi.
Ale nie traktujmy sklepów jako konkurencji. Olsztyn to na tyle duże miasto, że dwa sklepy to minimum.
Każda część miasta zasługuje na swój.coś z piwem zrobić... próbuję
Comment
-
Comment