Witam wszystkich, natrafiłem na ciekawy sklep w dobrym miejscu, bo i miejsce gdzie zaparkować jest i blisko mam do niego A znalazłem w nim piwo z kormoranu, wileńskie, fortuna, perła, witnica. Może jeszcze się coś pojawi jak będziemy pytać
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika PiwaUnikatowe
Witam wszystkich, natrafiłem na ciekawy sklep w dobrym miejscu, bo i miejsce gdzie zaparkować jest i blisko mam do niego A znalazłem w nim piwo z kormoranu, wileńskie, fortuna, perła, witnica. Może jeszcze się coś pojawi jak będziemy pytać
Eee tam. Trzy dni temu specjalnie zajechałem do tego sklepu i z wymienionych były tylko kormorany. O pozostałych ani widu ani słychu
Cześć,
mam taki niecny plan odwiedzin wszystkich browarów restauracyjnych w Polsce, tylko problem stanowi ustalenie ich kompletnej listy. Już myślałem, że mi się to udało i takich miejsc jest 109, ale w zeszły weekend byłem w Giżycku i okazało się, że tam również jest minibrowar...
Multitap obecnie z 13 kranami. Piwa w dobrym stanie. Dużo butelkowych/puszkowych nowości. Lokal zyskuje na klimacie jak się zapełni, wcześniej sprawia wrażenie dość chłodnego.
Budżetowy salon sprzedaży Piwosznika, całe 30m od głównej siedziby (w tym samym budynku). Metraż spory, a w nim również spory wybór piw do 10zł.
Tak pisze o nim właściciel:
"Regio ma się odnosić to piw na które raczej w Piwoszniku nie mam miejsca czyli szeroko z fortuna/...
Świetnie zaopatrzony sklep z piwem rzemieślniczym. Puszki, butelki, sztosy i z beczki do buteleczki. Kraj, zagranica, duże, małe. Wybór jak w bibliotece.
Sklep prowadzi piwowar domowy, członek PSPD. Są zniżki dla członków stowarzyszenia i surowce piwowarskie.
W sklepie działa...
Comment