Wczoraj robiłem małe zaopatrzenie w Gin-ie, a tu miła niespodzianka, w ostatniej lodówce piwa z Browaru Gościszewo (pszeniczne, Rycerz, Naturalne niepasteryzowane). Duży wybór piw z Ciechanowa, m.in. Porter 18 i 22. Browar Lwówek (Lwówek książęcy). Z Kormorana prawdopodobnie wszystkie aktualnie dostępne piwa z tego browaru. W sprzedaży mają jeszcze Brackie Pale Ale mimo tego, że piwo jest już po terminie po za tym Browar Zamkowy (Twierdzowe niepasteryzowane, Raciborskie Zielone i Miodowe) i dużo piw koncernowych. Aktualnie jest to chyba najlepiej zaopatrzony w piwa sklep w Elblągu.
Uwaga! możliwe jest, że podałem złą nazwę ulicy przy której znajduje się sklep no ale jest to w pobliżu tej właśnie ulicy. Następnym razem zaczerpnę więcej informacji na ten temat i natychmiast dam znać o tym jeśli coś pomyliłem.
Uwaga! możliwe jest, że podałem złą nazwę ulicy przy której znajduje się sklep no ale jest to w pobliżu tej właśnie ulicy. Następnym razem zaczerpnę więcej informacji na ten temat i natychmiast dam znać o tym jeśli coś pomyliłem.
Comment