Zrobimy najazd Andrzejów na Ambasadę
Poznań, Woźna 5, Ambasada Piwa [zamknięte]
Collapse
X
-
Wiele nowości na półkach m . in. Pinty , Widawa ( w tym Renifer) , Darłowiak ,komesy razem z zestawami .Zapraszamy
Comment
-
-
Andrzej będę do 17.00. A dla pierwszych trzech kolekcjonerów etykiet oczywiście 3 nowe nienaklejane etykiety Komesa. Kto mnie zna wie, że o tą grupę klientów będę się troszczył. Ponadto drugie podejście kontraktowego browaru Antidotum, etykiety podobnie jak i piwo także się zmieniły. Niestety na razie są tylko w wersjach na butelkach.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika interpid1 Wyświetlenie odpowiedziWiele nowości na półkach m . in. Pinty , Widawa ( w tym Renifer) , Darłowiak ,komesy razem z zestawami .Zapraszamy
Comment
-
-
Zestawy Komesa , na tą chwilę , są jeszcze do kupienia. Cena 33zł. Oprócz tego są także w sprzedaży 6-paki różnych piw zagranicznych w cenie 38zł. Każde piwo z innego państwa europejskiego ( na zdjęciu). Ponadto nowości te same co w innych poznańskich sklepach piwnych. Ale jak wszystko dobrze pójdzie to może jeszcze jakaś niespodzianka piwna zawita przed Nowym Rokiem. A kolekcjonerów etykiet zapraszam po świętach. Będzie się działo... Anteks dzięki za porcelankę i etykiety . Znalazły swoje miejsce w muzeum.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika olrus Wyświetlenie odpowiedziAnteks dzięki za porcelankę i etykiety . Znalazły swoje miejsce w muzeum.Mniej książków więcej piwa
Comment
-
-
Niespodzianka piwna miała zawitać przed Nowym Rokiem, a zawita już w poniedziałek wigilijny. Dla spragnionych polskich nowości 2 browary restauracyjne i ich pełen asortyment w butelkach: SŁOCIAK Opole ( but.0,33L, 8,50 zł / szt ) , MAJER Gliwice ( but. 1L, Koźlak- 33zł/ szt, Pils, Ciemne, Pszenica 28 zł/ szt ). Ilości niestety bardzo ograniczone. A wszystkim klientom Zdrowych , Spokojnych Świąt Bożego Narodzenia, Odpoczynku w gronie rodzinnym. Dzięki za te 2 pierwsze miesiące dla tych których już znałem wcześniej oraz tych których poznałem już w sklepie. Jutro czynne do 14.00.
Comment
-
-
Kolejne podziękowania dla Anteksa za następne gadżety z jego browaru. Mam prośbę do piwowarów domowych z Wielkopolski , ale nie tylko. Kolekcja etykiet domowych rozrasta się w mini muzeum, więc postanowiłem je jakoś wyeksponować . Zgodnie z zasadą Michała G. jeden browar - jedna etykieta mam prośbę o odłożenie lub dostarczenie do sklepu własnej etykiety po piwie domowym. A na półkach podobnie jak "topowe" piwne sklepy poznańskie: Ale Browar w 4 rodzajach, Pinta - trzech, Borsuk i przecenione, ze wzg na "finiszującą" datę, do 6 zł dwa piwa z Widawy: Czarny Kur i Augustiański Koźlak Pszeniczny. Dla kolekcjonerów polskich etykiet też coś się znajdzie ciekawego po wyjeździe na giełdę do Warszawy.
Comment
-
-
Nowości, nowości
W Ambasadzie na dzień dzisiejszy z polskich rzemieślniczych, kontraktowych i restauracyjnych: ARTEZAN Pacific Pale Ale, WIDAWA & KOPYR Shark, ALE BROWAR Black Hope, Rowing Jack, Sweet Cow, Amber Boy i Smoky Joe. (ten ostatni od jutra - czyli w sprzedaży po północy), PINTA 9 rodzajów, SŁOCIAK 3 rodzaje i HAUST Pils. Innych piw nie pamiętam, za wszystko szczerze żałuję... Amen.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika anteks Wyświetlenie odpowiedziCzy w związku z Poznańskim Półmaratonem, Ambasada Piwa planuje punkt z "energetykami" na rogu Garbar/Woźnej?
No chyba że "po małym" ... zamiast izo
Ale krakersy żeby też były...
Comment
-
Comment