Zapraszamy do nowo otwartego sklepu Centrala Piwna w Luboniu! Działamy w od 11-21, w niedzielę od 12-19. Mamy tam więcej miejsca, aniżeli na Mickiewicza, tak więc piw na półkach jest naprawdę dużo Docelowo również planujemy sprzedaż piwa, cydru i wina z beczki na wynos.
Luboń, Puszkina 38a lok. C, Centrala Piwna
Collapse
X
-
Byłem i mogę szczerze polecić .
Półki aż uginają się od towaru.
Sklepik myślę, że na ten moment zupełnie bez konkurencji w Luboniu.
Jak ktoś jest z okolic Dębca to nawet dobry dojazd jest komunikacją autobusową, wysiadka przy rondzie w Luboniu i stamtąd to już zaledwie parę kroków.
Mnie osobiście ucieszyła dostępność piwek z Witnicy i Krajana - mam nadzieję, że nie wyjdą z asortymentu.
-
-
Dojechało do nas 40 nowych, lub rzadko spotykanych piw - Rychnov, również w dwulitrowej butli, Regent, Rebel, nowe Poutniki i Chotebory, Chodovar, Bakalar i wiele, wiele innych. Dla wszystkich fanów pilznerów to prawdziwa uczta :-) Zapraszamy!
Zdjęcia z dostawy można podziwiać w temacie sklepu na Mickiewicza.
Dzisiaj wieczorem postaramy się dodać też kilka zdjęć sklepu w Luboniu - tak na zachętę ;-)
Comment
-
-
ALE TANIO!!! Tylko teraz angielskie i szkockie ale kosztują w Centrali 7,90zł :-) Przecenione piwa to: Old Golden Hen, Old Speckled Hen, Hen's Tooth, Old Crafty Hen, Spitfire, Whistable Bay, Bishops Finger, Abbot Ale, Strong Suffolk, Belhaven Scottish Stout, Wee Heavy, Scottish Ale i St. Andrews Ale. Oferta ważna do wyczerpania zapasów. Zapraszamy!!!
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Gehern77 Wyświetlenie odpowiedziCzy sklep będzie otwarty jutro (2maja) i ew. w sobotę (4maja) ?
Comment
-
-
Browar Haust zasilił naszą lodówkę! Ox Bile zgodnie z prawem będzie w sprzedaży od soboty, po pozostałe piwa zapraszamy już teraz :-)
Dzisiaj popołudniu spadnie też na nas bomba z nowościami. W związku z tym że już teraz nie mamy miejsca na półkach zachęcamy do sprawnych i dużych weekendowych zakupów ;-)
Fotki z bombardowania pojawią się pewnie popołudniu :-)
Comment
-
Comment